-->

30 Mei 2017

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati untuk menganjurkan segmen simple untuk korang semua. Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. Aku saje je anjurkan segmen sebegini rupa sekadar hendak membawa kita semua selain dari blogwalking tu terasa ada pengisian la sikit kan. Insyallah. Jangan lupa join. Ikuti syarat-syarat yang mudah dengan tertib tau...!!!!
Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz, blogger, segmen, ramadan,
Syarat-syarat

1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.
Ayat - Ayat Al - Quran, Kalimah Suci, Tuhan, ALLAH,

Ayat - Ayat Al - Quran, Kalimah Suci, Tuhan, ALLAH,

Ayat - Ayat Al - Quran, Kalimah Suci, Tuhan, ALLAH,

Ayat - Ayat Al - Quran, Kalimah Suci, Tuhan, ALLAH,

2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.

SELAMAT BERSEGMEN
Tandatangan, Miss Banu Signature, Blogger, Blog Miss Banu Story,

1 ulasan:

  1. Asslaamualaikum

    Tq sudi join segmen tak seberap ni. Harapnya segmem ni mampu mengisi sedikit ruang pahala untuk kita dibulan mulia ini. Insyallah.

    TAHNIAH..!!!! Anda terpilih sebagai peserta bertuah untuk menerima 5 keping sampul duit raya Exclusive dari Papaglamz. Sila wassap kepada saya detail seperti dibawah selewat-lewatnya hari ahad 18 June 2017 ditalian 0196141393

    Nama:
    Alamat:
    Nombor phone:

    Klik disini Senarai Peserta Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017