-->

19 Apr 2017

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!, segmen yang aku join, blogwalking, bloglist blog,

Jom Join Ramai - Ramai..
Due Date- 30 April 2017
Nak Join boleh Klik Banner ye..
Saya mahu berada di dalam bloglist seorang Syed kerana saya ingin pembaca - pembaca di blog seorang Syed tu singgah ke blog saya juga hehe, kiranya dapat menambahkan trafik, disamping tuan punya blog seorang Syed itu juga sangat rajin terjah dan komen di entry para blogger, maka haruslah join bloglist beliau ni ;)

Short Review tentang Blog seorang Syed:-
- First time datang blog Seorang Syed ini dah rasa kagum gitu, sebab design blognya sangat cantik, sedap mata memandang gitu, Selain itu gaya penulisan Syed di blognya itu juga sangat menarik dan seronok untuk dibaca.

My Signature, Tandatanganku, miss banu signature,

4 ulasan:

  1. selamat bersegmen ya...

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #29. Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/04/senarai-url-blog-29.html . Pemenang akan diumumkan pada 19/4/2017. (^_^)

    - Mia Liana

    BalasPadam
  2. Million thanks for joining my segment! Good luck sahbanu hehehe.
    Thanks for your compliment too :)

    BalasPadam
  3. selamat malam .

    singgah dari segmen yang sama . selamat berjaya .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    BalasPadam
  4. DONE follow...followback
    Keep in Touch

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017