-->

20 Apr 2017

Segmen Blogwalking & Bloglist By Miss BaNu


Assalammualaikum..
Dah lama betul aku tak buat Segmen sendiri dalam blog ini, last segmen yang aku buat adalah pada tahun 2015 lepas tu aku tak buat dah. So sempena bulan April ini dan juga sempena Birthday aku pada 23 April nanti, aku nak buat segmen gitu. Jadi jemputlah join ye, bolehlah kita sama - sama naikkan jumlah trafik blog dan juga tambahkan follower masa join segmen ni nanti. Syarat - Syarat segmen ini juga simple je, so jom tengok syarat - syaratnya di bawah ini.

1➽ Follow Blog Ini dan juga Google+ 
2➽ Tulis Tajuk "Segmen Blogwalking & Bloglist By Miss BaNu" di Entry anda
3➽ Copy Banner diatas dan linkkan ke entry ini
4➽ Like Page Facebook Miss Banu Story ➔ https://www.facebook.com/MissBanuStory/
5➽ Follow saya di Twitter bagi yang ada Twitter dan saya akan follow back nanti, tapi kalau takde Twitter pun boleh join segmen ini ye ➔ https://twitter.com/Miss_SyahBaNu
6➽Follow saya di Instagram dan saya akan follow korang balik di IG, bagi yang tiada Instagram pun boleh join segmen ini, dont worry hehe ➔ https://www.instagram.com/miss_syahbanu/
7➽Selitkan sekali ucapan birthday untuk saya dan ucapan birthday yang paling best dan menarik akan direview blognya serta banner blognya akan diletakkan dalam blog ini selama seminggu.
8➽Untuk Bloglist pula, saya akan memilih 10 blog atau lebih untuk dimasukkan ke dalam bloglist blog ini, cara pemilihan blog untuk bloglist adalah secara random. Saya jarang tukar blog2 yang berada dalam bloglist saya, jadi memang untung pada sesiapa yang join segmen ini dan terpilih kerana link blog korang akan berada dalam bloglist saya untuk jangka masa yang lama gitu.
➽ Segmen ini tamat pada 28 April 2017, 11:59 malam.
My Signature, Tandatanganku, Miss Banu Signature,

16 ulasan:

  1. Joined..

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  2. mya join..
    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  3. saya join eh

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  4. http://www.aimisyahirah.com/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  5. Fiza join.. http://ourmemoria.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  6. Tahniah

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/04/pemenang-segmen-2jam-by-jmbelog-2.html?m=1

    BalasPadam
  7. done follow semua syarat. elsa join!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  8. join :D

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  9. join http://msvelentine.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  10. sis datang mdftr diri =D

    http://www.jun-zie.com/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  11. saya join
    http://jnjikita.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  12. saya join juga...

    http://www.miazain.com/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  13. liez dah joinnnn
    http://deariescouple.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  14. join

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss.html

    BalasPadam
  15. Assalammualaikum saya join ye
    http://irismyra.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  16. lapor diri

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017