-->

6 Mac 2017

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com


Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.
Kisahnya di SINI.

Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai warna.  Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia Liana ya...

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 13 Mac 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Mac 2017.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

15 ulasan:

  1. Hai, Uyul pun join GA Mialiana.com. Goodluck!

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    BalasPadam
  2. hi, saya datang singgah sini.. good luck :)
    salam kenal :)

    BalasPadam
  3. Salam. Fiza singgah BW dari segmen yang sama. http://ourmemoria.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    BalasPadam
  4. hai banu, lama tak singgah sini hehe selamat bersegmen :)

    BalasPadam
  5. assalamualaikum ...mama dtg dr segmen yg sama...

    maszull.blogspot.my

    BalasPadam
  6. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...

    maszull.blogspot.my

    BalasPadam
  7. hai datang singgah
    http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum.. Semoga berjaya.. Saya singgah dari segmen yang sama.. Salam ukhuwah dari saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    BalasPadam
  9. Terima kasih sudi join Giveaway Fridge Magnet Padang Besar. Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-fridge-magnet.html

    Semoga berjaya... (^_^)


    - Mia Liana

    BalasPadam
  10. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    BalasPadam
  11. selamat petang , singgah sini dari segmen yang sama .

    selamat berjaya

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    BalasPadam
  12. singgah dari segmen yang sama. jemput ke blog saya http://shafyqahazahar.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. singgah dari segmen sama..
    all the best.. :D

    jemput singgah blog sy..
    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    BalasPadam
  14. Singgah dari segmen yang sama

    ~ Kisahsidairy~

    All the best

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017