-->

8 Dis 2016

Review Blog Pemenang Bertuah - Anzrarizal


Review Blog Anzrarizal - Pemenang November Giveaway By CP

Assalammualaikum..
Hari tu aku ada jadi salah sorang sponsor untuk November Giveaway By CP, pemenang2 yang menang untuk bloglist tu, dah pun aku masukkan link blog diorang dalam bloglist, boleh check di sidebar dan satu lagi pemenang akan aku review blognya. So pemenang bertuah tu adalah Anzrarizal, cantik blognya tapi sorry yer, laptop aku ni ada problem plak nak print screen so tak dapat la nak letak header atau pun gambar keseluruhan blog Anzrarizal ni. Walaubagaimanapun Blog Anzrarizal ni nampak simple dan kemas gitu. Rasanya blog Anzrarizal ni masih baru. kerana entry / post baru dalam 40 lebih gitu dan nampaknya Anzrarizal ni start berblogging pada September 2016, so korang semua jom gi follow Blog Anzrarizal ni ramai2 k just klik sini k ➺ http://anzrarizalbuddy.blogspot.my/
Niche blog Anzrarizal ini adalah personal blog yang berkaitan dengan kecantikan, fesyan, gaya hidup dan makanan. Selain itu Anzrarizal juga gemar menulis entry2 nya dalam Bahasa Inggeris dan juga Bahasa Melayu kira campur2 gitu. Anzra ni juga sering membuat review tentang produk2 yang digunakannya seperti produk kecantikan di dalam blognya. Kelihatan juga yang Anzrarizal ni rajin join segmen / Giveaway yang dianjurkan oleh blogger lain. So sape2 yang ada buat segmen ataupun giveaway nanti, bolehla invite Anzrarizal ni k. Apapun to Anzrarizal / Anzra, teruskan berblogging yer dan semoga terus aktif di dunia blog ini. 

1 ulasan:

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017