-->

14 Jul 2013

SeNaRai Peserta Segmen Jom Tambah Kenalan By MBS

Assalammualaikum..
ini adalah Senarai Peserta yang Join Segmen Jom Tambah Kenalan By MBS.. setakat ini..so pada yang x join lagi dijemput untuk join sekali.. So jom join ramai2 yer..leh tambah kenalan baru+follower blog juga. Selamat Blogwalking yer..sape nak join segmen ni boleh klik ->SiNi.. terima kasih pada yang dah join my segmen ni :)

Senarai Peserta Segmen


12 ulasan:

  1. wah miss banu buat sagmen ye..insyaallah nanti nak join juga....

    BalasPadam
  2. Assalammualaikum, Selamat berpuasa.

    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Norazizah.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum ... rajin sungguh wat segmen yer ...
    singgah sahur salam ukhwah ohblogger malaysia
    http://veesandy.blogspot.com/
    Selamat berpuasa

    BalasPadam
  4. Wauh selamat bersegmen.. Btw, selamat berpuasa juga..sahur pun dah lepas.. ∩__∩

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum.. singgah sahur di sini ;)selamat berpuasa , maaf lambat...

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum ..selamat berpuasa.

    #salam singgah sahur salam ukhuwah Ohblogger Malaysia PCL www.nazlee.com

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum
    Dari segmen yang sama Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - http://www.diarymama.com

    BalasPadam
  8. deqla dah settle follow mereka.. ;)

    BalasPadam
  9. Salam Ramadhan...
    AJ singgah sahur kat sini.. =D
    http://ayuejean.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. tak sempat la nak join segmen sekarang ni..huhu..selamat bersegmen bg semua~ :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017