-->

16 Jan 2013

Raaz 2

Assalammualaikum..
Sebelum ni aku dah pernah tengok cite Filem Bollywood Raaz 3 tapi Raaz 2 tak sempat tengok lak..ni baru berkesempatan tengok Raaz 2..okey gak la cite die..Raaz 2 dan Raaz 3 jalan cerita die adalah berlainan..bukan sambungan yer..harap maklum hehhe...
Jom layan cite seram ni versi Bollywood..hehe Hero cite ni namanya Emran Hashmi manakala heroin cite ni namanya Kangana Ranout..sinopsis die lebih kurang gini Emran ni pelukis dan die ada kelebihan istimewa..bila die dapat melukis gambar kangana walaupun belum pernah berjumpa..first time diorang berjumpa Emraan amat terkejut bila orang yang dilukisnya benar2 wujud dialam nyata..Kangana pula diganggu oleh something n senang dirasuk..nak tahu selanjutnya korang layan jela cite ni...Video kt bawah ni ada english subtitle jadi senang la nk faham hehe..

RAAZ 2

19 ulasan:

  1. cerita hantu? heee, sebolehnya nak elak cerita cam gini...

    BalasPadam
  2. mesti seram...sebab bolloywood punya seram lain

    BalasPadam
  3. wah...bagus info nie..boleh la tgk nti

    BalasPadam
  4. ni kalau deqla dia sukalah ni..
    heeee.. :)

    miss banu, xde ke filem korea yg best2...

    kalau yg bersiri susah nak tgk..huhuh

    BalasPadam
  5. sesuke hati je request dekat miss banu eh..heeeee.. :p

    BalasPadam
  6. wah dah lame tak layan cite hindustan ni....kalu deqla mesti suke..hehehhe

    BalasPadam
  7. yup cite seram ni..'
    Cik Nur-saya x tengok filem korea..sy layan drama korea jer hehehe..

    BalasPadam
  8. Aku tak suka tengok cita hantu...takut....

    BalasPadam
  9. ala..line slow..xdpt nk tgk..

    BalasPadam
  10. opssss
    ai mngudur diri la kalo bab2 seram ni...huhuhu cite hantu2 mmg x tgk tmasuk lah cite melayu.hehehe

    BalasPadam
  11. jarang citer hindustan genre seram kan.. sekali skala best gak..owhh ingatkan sambungan..huhu

    BalasPadam
  12. laaa...ketinggalan keretapi akak...sbb cuma tgk Raaz pertama dulu ja..dah berbelas tahun..kena download ni

    BalasPadam
  13. raaz 3 yg setan jahat tu kan. cite pasal roh kan kan. hee.

    BalasPadam
  14. Tajuk tu je sama. Siri ceritanya lain. Batu ku tahu. Malam ni layan raaz 2.-nuyun najmi. 😊

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017