-->

31 Ogo 2012

SaLaM KeMerDekaaN Buat SeMua..

 
 
Assalammualaikum..
tanggal 31 Ogos sememangnya tarikh keramat buat rakyat Malaysia..hari ni genaplah sudah 55 tahun, Malaysia Merdeka..memang bertuah dan berbangga menjadi rakyat Malaysia ni..so aku kat sini nak ucapkan Selamat menyambut Hari Kebangsaan/Merdeka kepada semua pembaca/followers blog ini yer..moga kita dapat menghayati erti kemerdekaan yg dikecapi sekarang..hari ni di blog2 memang meriah bila ramai blogger membuat entry yg berunsurkan patriotik..ada yang memasukkan fakta2 sejarah serta mengimbas kembali bagaimana Malaysia mendapatkan kemerdekaan dan sebagainya..jadi sebagai salah seorang penggemar sejarah..aku memang suka dengan keadaan ini..yela kalau tengok hari2 biasa mana la ada blogger yg nak buat entry yg berunsurkan patriotik atau yg bercerita pasal kisah2 Sejarah kan..kalau ada pun berapa kerat jer..so hari ni mmg meriahlaa hahaha...jadi hari ni kat tv mesti la banyak filem/drama/dokumentari yg berunsurkan patriotik kan..
 
Filem yg bertemakan patriotik yg aku suke tengok adalah Filem Hati Malaya 1957..mmg touching giler tgk filem tuh..semangat terus bila tgk filem tuh..selain itu aku juga suka tengok drama bersiri Warkah Terakhir-Rosli Dhoby yg ni pun mmg serius sedih gler woo...korang lak cmne?apa pun Salam Kemerdekaan untuk korang semua yer...
Read More »

FeNoMeNa Oppa GaNGNaM StyLe



Assalammualaikum...
rasanya semua pun tahu mengenai fenomena Oppa Gangnam Style ni..
awalnya aku x ambik tau pun pasal benda ni sume..cuma bila setiap kali aku online twitter mesti aku pelik sebab tajuk Oppa Gangnam Style sentiasa menjadi trending kat Twitter tuh..so aku pun terfikir amendalah benda ni sampai jdi trending tuh..tapi aku mmg dh agak dh benda ni mesti ada kena mengena dengan Korea ni sebab ada perkataan Oppa tuh kan haha..jadi bila dh tgk kat You Tube baru la den faham...haha first time tengok video klip tuh. mmg nak tergelak..mmg giler laaa dgn tarian gitu hahaha..ramai giler yg view video ni kot..sekarang ni dah cecah sebanyak 73,139,068 views...mak aii..mmg fenomena laa..x pasal2 penyanyi ni jadi famous satu dunia..haha..
Kat Malaysia sendiri pun dh ada ikutan dh..Kampung Gangnam Style la dn mcm2 lagi haha..budak2 pun dh start terikut cara tarian dh..

Para Blogger pun ramai yg dh buat entry mengenai Gangnam Style ni..rata2 nya ada pandangan mereka yg tersendiri..ada yg suka lagu ni sebab video klip die kelakar dan x kurang juga yang menyampah tengok video klip ni..dan cakap pasni makin byk la budak2 muda terloncat-loncat macam kuda dh hahaha..stesen radio swasta pun dh berlumba-lumba nak buat gangnam style mereka yg tersendiri..mmg dasyat gak la fenomena nyer...x lama lagi Maharaja Lawak Mega 2012 nak start kan,aku konform nyer mesti akan adanyer peserta yg akan menari ala2 Gangnam Style ni haha..
Read More »

30 Ogo 2012

FeNoMeNa DraMa AdaM & HaWa


Assalammualaikum..
Sekarang ni ramai tengah memperkatakan drama Adam & Hawa yg baru je ditayangkan di Astro Mustika HD sejak isnin lalu..tajuk drama ni pun dh jadi trending kat twitter..maybe sebab Aaron Aziz kot yg berlakon kan..drama ni x silap aku ada 80 episod kesemuanya..panjang kan?
Drama ni adaptasi dari novel terlaris yg tajuknya juga sama Adam & Hawa..
Aku ada baca novel ni tapi ntahlaa aku kurang suka dgn novelnya jadi masa baca novelnyer aku byk skip muka surat so sekarang ni aku dh x ingat jalan ceritanya sgt hahaha..drama ni banyak tarikan bagi aku antaranya mungkin sebab hero drama ni Aaron Aziz kot kan..cuma heroin cerita ni Nadiya Nisa ni pelakon baru juga tapi berbakat besar dh pernah menang anugerah pelakon pembantu wanita terbaik (filem CuN) di Anugerah Skrin..maknanya die ni mmg terror la berlakon kan..aku suke kalau Fazura ke pegang watak heroin cite ni mesti lgi sweet kan..sygnya Fazura mcm jarang berlakon dh.
Tarikan seterusnya adalah drama ni turut shooting kat luar negara tuh mcm kat Mekah dan lain2 tempat..bestnyer..pemandangan pun nmpk cantik2..Selain itu, drama ni ada lagu temanya yg khas tau..sedap lagunyer..yg bertajuk Muara Hati yg dinyanyikan oleh 2 penyanyi yg mempunyai mutu vokal yg antara terbaik kat Malaysia..berduet lagi tuh siapa lagi kalau bukan Dato Siti Nurhaliza dan HaFiz AF...memang sedap lagu nyer..aku suka dengar..dh leh nyanyi sikit2 dh lagu ni hahaha..korang nak dengar lagu ni boleh lah tengok video kt bawah ni..aku baru tengok 2 episod drama ni kat laman web Astro...kalau kat tv memang x boleh tgk sebab drama ni hanya ditayangkan di saluran Mustika HD jer..kalau yg langgan pakej mustika yg biasanyer mmg xde drama ni..tpi xpe nanti2 konformnyer Astro akan ulang tayang balik kt Astro Prima ker or chanel lain..kan..bila drama ni dh hbis tayang kat mustika HD tuh..so tggu jer laa..x pun tgk je kt website mana2 yg tayang cite ni...

Untuk episod awal drama ni nampak okey jer..best gak..bila tengok Aaron Aziz dok mengurat heroin cite ni hehehe..

meh tgk video klip Muara Hati (Ost Adam & Hawa) nyanyian Dato Siti & Hafiz...


 Lirik lagu Muara Hati
Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati dan tetap setia
Ku percaya ke mana pun kau berjalan
Suara cinta menuntun mu kepada ku
Kerna bila cinta sudah bersenandung
Takkan terpisah hati
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali… padamu
Aku ada kerna engkau ada
Tercipta hatiku hanyalah untukmu
Jalanku berhujung padamu
Kemanapun kan pasti kembali ooo
P/s~3 September ini list peserta yg menyertai Maharaja Lwk Mega 2012 akan kuar dh..jeng jeng2x konform laa JOZAN ada haha..x sabar nk tggu mesti diorang all out nyer kali ni utk menang kan..

Read More »

Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3




Assalammualaikum..

Hari ni nak join segmen yg dianjurkan oleh Miss Z..
due date~10 September 2012
Jom Join Ramai2 yer..
Salam Perkenalan untuk Semua yer..
Negeri Asal: Pulau PiNaNG..
Bilangan Follower: 1295 Follower

Read More »

29 Ogo 2012

WordLess WedNesday~ProgRam Paling Hot tahun 2012


 
 
Sejak dua menjak ni ramai plak yg request suruh up kan entry JOZAN...yelah2 nah amik gmbr2 JOZAN tuh semua hehe..serta nantikan kemunculan diorang dlm MLwk MeGa 2012..pada sape yg x minat JOZAN sorry ek..aku hanya memenuhi permintaan pembaca blog ni..

Read More »

28 Ogo 2012

AkHirNya KiNi Pasti!! ^_^

Assalammualaikum..
tadi pagi sibuk mendownload..lama gak nak mendownload tuh..akhirnya habis download yesss...
akhirnya yg ditunggu tiba jua..
akhirnya aku berjaya menonton Konsert Megalawak JOZAN kt Singapore versi penuh serta clear dan jelas..haha puas hati..yg x best nyer ada gak part2 yg dipotong maybe nak jimatkan masa or x sesuai utk tontonan umum jdi kena potong haha..tapi best dpt tgk versi yg clear..baru la jelas skit tgk reaksi muka diorang yg nk
tergelak tuh hehe..

Baru aku perasan part yg ke-2 tu Zizan mmg banyak gelak kesian die haha die gelak sampai letih jadinya..memang betul la kata Zizan hanya Johan yg boleh buat die ketawa sampai macam tuh sekali haha..Zizan gelak2 sampai terduduk ditambah lgi dengan johan yg nakal sgt yg sentiasa cari peluang utk tarik dress zizan turun hahaha..suke tengok diorang bergurau mesra mcm tuh kat atas pentas..
diorang mmg sweet laa..
haha zizan mmg x tahan nk gelak bila tengok johan buat lawak haha
hahaha masa ni mmg x boleh blah dh sampai terduduk jadinya..hehe

Bila dh tgk yg clear version baru puas hati kan haaha..setakat ni video aku jumpe yg full version..jer..nanti bila aku jumpe video versi Jozan Cutz aku kongsi kat blog ni k...x pun korang dh leh skodeng2 kat You tube tuh mesti dh ada org start upload dh..aku x leh kongsi full video kat sini sebab nanti blog jadi berat plak n susah nk loading..
Read More »

'Segmen : " Hanif Idrus Segmen Menerjah"

 
Assalammualaikum..
macam biasa nak join segmen..
due date-30 September 2012
so jom join ramai2 yer..
Salam Perkenalan dan juga Salam Merdeka untuk semua yer =)
tag
 
Read More »

'SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian Bloglist


 
Assalammualaikum

okey today nak join segmen lak..
due date-sampai pukul 10.00 mlm ini..
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk semua..
Read More »

27 Ogo 2012

"Segment Heartbook : #2"

 
Assalammualaikum..
tgh boring ni pastu jumpa plak satu segmen ni..
so apa lagi terus menjoinkan diri hehehe
due date-30 Ogos 2012
so Jom Join Ramai2..
Salam Perkenalan dan juga Salam Merdeka kepada semua yer
"Apa perkara yang paling best bila tibanya Hari Raya" ..
~Perkara best bila tiba hari raya ni masa aku kecik2 dulu mestilah sebab nak dapat duit raya kan haha..bila dh besar ni yg bestnya dapat berkumpul together-gather ramai2 n mymbut hari raya..dapat makan kuih raya lagi..program tv pun semuanya best2 belaka..pendek kata bila tibanya hari raya semua orang akan rasa happy..hehe..jawapan saya huru hara skit haha..bedal jer..lalalala

Read More »

26 Ogo 2012

ViDeO2 JOZAN To You All FroM JoZaNNerZ

Assalammualaikum...
pe khabar semua..hari ni nak update entry pasal video haha..
Sebenarnya ramai peminat JOZAN(Jozannerz) yg buat video tentang mereka ni..
disebabkan JOZAN sgt la sweet dari segala segi maka banyaklah video2 yg terhasil yg dibuat oleh peminat Jozan..kat sini saja nak share beberapa video yg terpilih haha so bagi sape2 yg rindu tengok aksi sweet diorang leh la tengok video2 yg ada kat entry ni k..nak tggu MaHaRaja Lwk Mega 2012 lmbt lgi nak start..so korang layan jela video2 yg sweet yg dihasilkan oleh para Jozannerz yg sweet2 jugak mcm JOZAN haha..oh ye aku masukkan gak video yg aku buat ritu haha..nak jugak kan hahaha..yela kot2 ada sape2 yg x tgk lagi kan..teringin nk buat video lagi..tgk la lau ada masa..

Video kat atas dibuat oleh Hazwani Ghazali..wahh siap ada lagu Kaho Naa Pyar Hai =) semangat tengok hehe.


Video ni plak ada lagu Dealova gitu..sweet bangat..dibuat oleh Ira Jozannerz..

okey video ni plak dibuat oleh Aishah Humaira..ada lagu Aishiteru lagi uolsss...semua video kat atas ni wajib tonton hehe..lau rajin download je sekali..rindu2 leh tgk bila2 masa kan =) (tulisan jadi kecik plak time ni aiyaaa)

ni plak video dari sape ntah hahaha dari aku laa haha..saja up kan balik kat sini utk sape2 yg x tgk lagi haha..plan nk buat lagi video JOZAN di masa akan datang lau ada masa terluang la kan hehe...
ikutkan byk sgt video2 tribute to JOZAN..korang search je kat You Tube berlambak yg ada..video yg aku upload ni yg tiga diatas tuh x termasuk video yg aku buat tuh antara favourite aku laaa..sebab video diorang semua best dan sweet2..touching2 gitu...

#dimasa akan datang aku upload lagi video2 lain yg Jozannerz buat tribute to JOZAN kat blog ni k..so selamat menonton...
Read More »

KaD RaYa SpeciaL~ZiZaN

Assalammualaikum..
Hari ni masih nak cerita pasal Kad Raya hehe..ada satu lagi Kad Raya yang belum dipaparkan di blog ini hehehe..Kad Raya ni Special sikit sebab ianya eksklusif gitu sebab ianya x dijual kat mana2 kedai or mana2 tempat pun..Okey sebelum tuh korang kena baca entry Iftar Bersama Zizan,Kaka & Johan As'ari sebab ianya ada kena mengena dgn Kad Raya Special ni haha..nampak x perkaitannya disini kan haha..Okey ni Kad Raya special sikit sebab ada wajah Zizan kan..sebenarnya Kad Raya ni dikirimkan oleh Cik Dhia yg merupakan Jozannerz gak..die ni la yg kirimkan kat aku..Terima Kasih yer Dhia..senyum sampai ke telinga bila first time tgk Kad raya ni hehehe..sorryla gambar x berapa clear plak kt bwh ni..
Sebenarnya Cik Dhia ni ada join Majlis Berbuka Puasa/Iftar bersama Zizan,Kaka & Johan As'ari pada 11 Ogos yg lalu..so die la yg tolong amikkan Kad Raya ni untuk aku terbaiklah dhia..terima kasih tau..yg bestnya bukan kad raya je yg ada..tapi siap dengan Autograph Zizan,Kaka dan Johan As'ari sekali tau..waah bukan senang nk dpt autograph dari artis2 popular ni dh la susah nk jumpa diorang ni tmbh2 yg duduk jauh dari KL mcm aku ni kan..jadi Cik Dhia dgn baik hatinya telah mengambil autograph ketiga-tiga mereka untuk aku dgn sorang lagi Jozannerz iaitu adik Wani =).
bila dh dapat autograph diorang suma Cik Dhia pun pos kan Kad Raya tu untuk kiteorg..
thanks Dhia...jasamu dikenang ^_^.
Johan Asari,Zizan dan Kaka ketika iftar bersama mereka pada 11 ogos yg lalu..
inilah autograph tuh..hehe sorry picture x berapa clear sgt..dapat autograph ni pun dh bersyukur sgt nasib ada Cik Dhia ni..thanks sgt2 ^_^

Read More »

Entry PopuLar Dalam SemiNggu!

 
Assalammualaikum...
tadi dok godek2 bahagian stats sajalah nak tgk entry mana yg paling ramai dibaca dan dilihat..Walaupun minggu ni minggu Raya nampaknya entry mengenai JOZAN sentiasa jadi perhatian..cuma entry Aishwarya Rai tersesat sikit masuk carta haha..ikutkan entry yg paling atas sekali tuh dan yg kedua tu dh lama dh aku tulis iaitu bulan JUN 2012..x sangka masuk bulan Ogos entry tuh naik plak tiba2 dan berada di kedudukan teratas...nampaknya semua x sabar nak tengok JOZAN beraksi dlm MLwk Mega 2012 ni..apapun aku perasan ada sorang Jozannerz ni telah kongsikan satu entry aku kat Official Group Jozan kat FB..maka sejak tuh ramailah yg telah view entry berkenaan dan entry tuh jadi hot sekejap haha..apapun terima kasih pada beliau kerana sudi share entry aku kat sana..dan terima kasih juga pada sesiapa yg sudi singgah ke Blog ini walaupun korang masih berada dalam mood Raya lagi..
 
Minggu Raya ni mmg nampak byk blog yg x berupdate lagi..apapun terima kasih pada korang2 yg sudi tinggalkan komen kat mana2 entry yg ada walaupun masa tuh korang masih beraya lagi heheehe.
apapun teruskan berkunjung ke blog ini yer..Insyaallah pada sesiapa yg minat JOZAN aku akan terus update mengenai Jozan kalau ada apa2 info k..yang x minat Jozan plak jgn risau banyak lagi entry jenis lain yg ada..pendek kata Macam2 Ada di Blog ini haha..sempat promote lgi tuh haha..klah..see u in next entry! ^_^

Read More »

' Segmen : JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN ! '


Assalammualaikum..
Rindu plak nak join Segmen ni..dh lama x join segmen dah haha.
Due date segmen ni adalah pada 15 September 2012
So Jom Join Ramai2 yer..
Followers Blog setakat ini: 1270
Salam Perkenalan untuk Semua yer..
Read More »

22 Ogo 2012

WoRDLess WedNesDay-UjiAN Buat Kita

Read More »

21 Ogo 2012

KaD RaYa YaNG DikiRim PadaKu~Part 2

Assalammualaikum..
SeLaMat Hari Raya semua..
entry hari ini masih berkenaan Kad Raya yer untuk yg Part 2 nye plak..
hope korang x bosan nak membacanya yer..hehe
Okey Kad Raya yg seterusnya datang dari Geng GSF jugak hehe iaitu dari Cute MaMa~ http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com seronok baca Kad Raya yg dihantar Cute Mama ni..terima kasih yer Cutemama sebab sudi menghantar Kad Raya kepada saya yer..nanti2 tahun depan hantarlah lagi yer hehehe.. ^_^
Kad Raya ni plak datangnya dari member 1 universiti dulu dan juga merupakan coursemate serta housemate aku hehe iaitu Nordalilati Nazirah Mukri, kiteorg panggil die Dalila jer..kadang2 saja nak usik die kiteorg panggil die Dalilatok hehehe..sedapkan nama die ni..panjang bukan main..aku ingat lagi pensyarah kalau nk sebut nama penuh dalila ni mesti seksa haha berbelit-belit lidah diorang nk menyebutnya hehe pastu mesti diorang salah sebut lalu sebutan namanya jadi kelakar..kalau x datang kuliah die ni la tukang tolong isi dan sign borang kehadiran kiteorg hahaha..terbaiklah..kenangan semua tuh hehe ^_^
Okey Kad Raya ni plak datangnya dari pemilik Blog Mrs Erry Bercerita iaitu DeqLa Manjew~ http://norumara.blogspot.com yg juga merupakan geng GSF juga..warna-warni gitu tulisannya hehe terima kasih yer deqla sebab sudi hantar Kad Raya kat saya yer..lain kali hantar lagi tau hehehe..thanks deqla..meh sume singgah blog Deqla yer...


Kad Raya seterusnya datang dari Cik NuR~ http://cahayacita2.blogspot.com
yang juga geng GSF..seronok baca apa yg Cik Nur tulis dlm kad raya tuh hehehe..apapun terima kasih yer Cik Nur sebab sudi hantar Kad Raya kat saya yer..jom ramai2 serang blog Cik Nur yer...

ni plak dari Cik Sweety~ http://sweetylikecandycan.blogspot.com jauh datangnya kad raya ni dari Sarawak tuh..hehe terima kasih yer Cik Sweety sebab sudi kirimkan kad raya kat saya..lain kali hantar lagi tau hehehe..eh cik swety dh tukar url blog ker sbb x dpt nk terjah blog cik sweety ni..mcm biskut gitu hehehe..
Kad Raya seterusnya datang dari Ayu~ http://coratcoretkuini.blogspot.com terima kasih ayu atas kiriman kad raya tuh..cantik kad rayanyer,tahun depan hantar lagi yer hehe..jom terjah blog Ayu pulak.. =)
Kad Raya ni pun datangnya dari jauh iaitu dari Sarawak,kiriman daripada Masz Sidek~ http://masrinasidek.blogspot.com cantik kad rayanyer..terima kasih sgt2 ye Masz sebab hantar kad raya ni..jom terjah blog Masz Sidek ni ramai2 yer..
Seterusnya ni plak Kad Raya dari blogger Ejulz..hari tuh masa jalan2 kat blognya,dia ada buat 1 entry tanya ada x sesape yg nak kad raya dari beliau..so semestinya la kan nak..so pastu tinggalkan jer la alamat..n x lama kad raya dri beliau pun sampai la..rajin kan...terima kasih yer Ejulz sbb hantar kad raya ni =) meh terjah ke blog beliau~ http://kampung-kameq.blogspot.com

Okey kad raya ni special sikit sebab agak besar saiznya..cantik plak tuh haha suke2..actually hari tuh ada join satu Contest dari atuk~ www.anaknegori.blogspot.com n x sangka lak leh menang so hadiahnyer dapat Kad Raya yg comel bangat kat atas ni..hehehe terima kasih ye Atuk haha..
Seterusnya Kad Raya ni datangnya dari member sekolah rendah ku iaitu dari Fazlina Abdullah..sweet sgt kad rayanyer..kiteorg ni walaupun jarang jumpa tapi kiteorg tetap mengekalkan tradisi menghantar Kad Raya setiap kali menjelangnya Syawal..member lama ni,kenal dari sekolah rendah lagi cuma bila masuk form 1 kiteorg dh x sama sekolah tapi kiteorg sentiasa ingat-mengingati dan x lupa kirimkan kad raya tiap2 tahun..moga persahabatan kita kekal selamanya..aminnn ^_^
hehehe okey masih ada satu Kad Raya yg belum aku paparkan di blog ini..kad raya tuh special sikit..jadi kena ada entry khas utk kad raya tuh haha..nak tau apa yg special sgt tuh..tggu yer utk next entry ^_^

Read More »

19 Ogo 2012

KaD RaYa YaNG DikiRim PadaKu~Part 1

Assalammualaikum..
Wahh dah Raya dh kan..aku tengok kat FB dan Blog dah banyak yg bercuti hehehe apa pun Selamat Hari Raya kepada semua yer..Selamat Pulang Ke Kampung..dan Semoga korang ceria2 diHari Raya ini..hari ni aku nak share pasal Kad Raya..Alhamdulilah tahun ni dapat banyak Kad Raya dari blogger dan kawan2..Terima Kasih atas kesudian korang menghantar Kad Raya kat aku..seronok kan dapat kad raya kan..minggu ni mmg banyak dpt kad raya adalah dlm sehari tu dapat kad raya 4 sekaligus hari seterusnya 5 Kad Raya..mesti posmen tuh pening hahaha..n paling x sangka ada satu kad raya special yg dihantar oleh Cik Dhia haha siap ada autograph special for me gitu..wahhh happy sekejap thanks yer Cik Dhia sebab sudi tolong n hantar plak kad raya tuh for me..ni kire entry penghargaan untuk semua Kad Raya yg aku dapat kali ini.
Ini antara Kad Raya yang terawal yang aku terima..datangnya dari Geng GSF iaitu dari Wanieys a.k.a Ibu Qalief yang merupakan pemilik Blog It's Story Time..Beliau ni mmg peramah orangnya so meh la terjah BloG beliau yer- http://winkwinkwinky.blogspot.com terima kasih kerana sudi hantarkan kad raya yer ^_^
Kad Raya ni juga antara yang terawal yg aku terima datangnya dari Geng GSF juga iaitu dari Si Matatajam~ http://mymatatajam.blogspot.com thanks yer kak M..sudi hantar Kad Raya..siap ajak mai Langkawi lagi hehe..korang semua meh terjah Akak M ramai2 k..
Okey Kiriman Kad Raya yang seterusnya juga datang dari Geng GSF jugak hehe terbaiklah diorang semua ni..meriah raya tahun ni dengan kehadiran Kad Raya dari diorang..so ianya datang dari Shuhada Othman~ http://mung2.blogspot.com qiut je Kad Raya nyer kan..thanks yer Shuhada sebab sudi kirimkan Kad Raya yer..tahun2 seterusnya kirimlah lagi yer haha..
Seterusnya Kad Raya comel tersebut datangnya dari pemilik Blog Cinta Itu Misteri~ http://cintaitumisteri.blogspot.com yang juga merupakan Geng GSF..terima kasih ye kak sebab sudi hantarkan Kad Raya kat saya yer..insyaallah kalau datang Johor leh la jumpa akak kan ^_^
Kad Raya yang seterusnya datang dari Yana Libra~ http://thesecretsofleonerz.blogspot.com wahh siap ada pamplet gitu..hehehe thanks yer yana atas kesudian yana mengirimkan kad raya pada saya ;)
meh terjah blog yana ramai2 yer..
Kad Raya ni plak datangnya dari member sekolah aku..masa form 6 dulu iaitu dari Siti Zaharah atau lebih mesra dengan panggilan Zah. Thanks Zah sebab sudi kirim kad Raya kat kami ni..hehe..so sweet of you...nanti2 hantar lagi yer hehe..
Okey seterusnya adalah kiriman daripada Masha Meisters~ http://mashaaini.blogspot.com yang juga merupakan geng dari GSF hehe..best baca kad raya Masha ni sebab penuh ngan tulisan..seronok baca gitu..thanks yer Masha sebab kirim kad raya kat saya..jom terjah blog masha ramai2 yer..
Okey ni plak datangnya dari Kak Dieyna iaitu pemilik Blog Disini Ruangku Berkongsi~ http://wardahilmu.blogspot.com cantikkan corak kad raya tuh..hehe terima kasih ye kak sebab sudi hantar kad raya kat saya..apa lagi jom singgah ke blog akak dieyna ni yer..semoga akak ceria2 sahaja di Aidilfitri ini ^_^
~Kad Raya yang lain bakal menyusul di Part 2 pulak k..so tgguuu...
Read More »

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017