31 Mac 2012

Review SuPer SpoNtaN 1st WeeK

Assalammualaikum...
Holaaaa..sape tengok Super Spontan semalam??best x??haha bagi aku mmg best la..sbb aku asyik gelak senyum,gelak senyum sampai ke sudah haha...happening gitu hehe...dekat youtube dh banyak org upload..ada 9part kesemua videonyer..sape x tgk lagi leh la gi tgk kat sana..aku malas nk letak video..aku letak gambar jela ye kt entry ni heehe..
Antara peserta yg menyerlah dalam SS(Super Spontan)untuk minggu yg pertama adalah yg semestinya lah JozAN kan iaitu JoHan,ZizaN,TauKe,Bell Ngasri,YasMin Hani,NaNa AF,RaHim R2,yg tuh yg paling menyerlah..yg lain masih belum panas lagi..
Pembukaan SS dimulakan dengan ahli2 kumpulan diperkenalkan sorang demi sorang..Nampak Zizan dan Johan dah mcm ketua kumpulan lak bila masing2 kuar yg paling awal sekali dgn memecahkan banner kertas ke apa ntah namanyer yg mewakili kumpulan masing2..

Permainan yg pertama yg diorang main adalah Penterjemahan..seterusnya permainan BeKu..haha yg ni yg aku suka..diorang kena uat sketsa apa pun sampai la ada yg ckp Freeze n ganti org yg bermain tuh hehe best3x..
Antara yang best apabila Zizan dan Johan sama2 berada atas pentas..semua penonton dh bersorak,riuh dan kecoh gitu..semua nk tgk aksi diorang together-gather gitu hehe..
masa ni lah penonton bersorak melihat diorang sama2 atas pentas..sweetnyerr..haha
kononnya tgh naik motor lari drp polis hehe
masa nih diorang dah di freeze kan haha..alahai sekejap sgt..
sygnye diorang x lama ada atas pentas..hanya beberapa saat je sebelum Rahim R2 ckp freeze dan dtg untuk menggantikan JoHan..


Seterusnya antara adegan yg paling aku suke masa game Pemberita Berkepala tiga tuh masa beruang Comel punya giliran yg mana wakilnya adalah JoHan,Cat Farish dan Yasmin Hani..masa dekat2 nk start tuh Zizan sempat naik pentas salam ngan Johan bagi semangat gitu..haha diorang nih dah la kumpulan lain2 n pihak lawan lak tuh leh plak jadi gitu kan hehehe..sweet laa kan..x caya meh tgk gambar kt bwh..
hahaha diorang nih dh cam kembar x leh nak dipisahkan..

Selain itu masa game Sketsa Soal Menyoal tuh pun best..game nih paling aku suke tau..seronok tgk..Yasmin Hani mmg terror main game nih..tauke,Bell ngan Zizan pun not bad..hehe best tgk..susah nak main gak sebab kena fikir pantas,kena ckp cepat dan x leh teragak-agak..
Kemudian antara adegan yg aku suke tengok adalah adegan Amir menemuramah Shahrol dri Kump Shiro tuh..Amir tugasnya kena tanya soalan2 panas kpd peserta2..teruk gak si Amir tuh kena kutuk n kena kacau dgn peserta2 lain haha..Amir tnya Shahrol yg mlm nih kenapa die x menyerlah sgt mlm ni adakah die simpan ataupun mmg setakat tu je tahap die..haha..soalan x boleh blah..kesian shahrol mcam benggang je ngan Amir..kemudian sila tgk dialog kt bwh haha
Shahrol-"ko nk main sgt ke ape...ah! ko nk main mainlah!"....
Amir-"ko kenapa ni,jangan buat suara jepp(sepah) boleh tak??"

haha sian.. pas amir sebut nama Jepp Sepah tu terus Shahrol terdiam dan sedikit terkejut haha kemudian tersenyum sedikit yg ala2 benggang ngan Amir hehehe..
inilah reaksi Shahrol hahaha smbil johan buat muka x boleh blah kt situ hhehehe
ni plak reaksi Zizan masa tgh tgk gelagat dan aksi Johan atas pentas tuh..ni mesti Zizan rasa teringin nk join sekali sama ngan Johan atas pentas tpi x leh sbb kumpulan lain2 haha..comel..

Seterusnya permainan yg paling last adalah permainan yg dipanggil demonstrasi..haha..permainan nih agak menakutkan jugak bgi sstgh peserta haha..dlm game nih ternyata kumpulan Angsa Ganas paling menyerlah dgn demonstrasi menghias kek yg diwakili oleh Nana sbg Hos,Zizan sbg tangan tauke,dan tauke di depan sekali hehe..mmg kesian tauke dikerja dgn teruk oleh Zizan..habis muka die disapu ngan cream kek haha sebelum kek tuh juga hancur dikerjakan oleh Zizan..muka tauke menjadi mangsa haha..nasibla tauke nih sporting..haha semua org time nih dh ketawa terbahak-bahak..
hahaha x boleh blah tullah..kesiannn pape pun terbaiklahhh....

Beruang Comel awal2 agak menyerlah..namun dalam game Demonstrasi ni Angsa Ganas sgt menyerlah haha..dan disebabkan ini jugalah yg buatkan undian diorang tinggi sekaligus menjadi pemenang bagi minggu yg pertama nih hehe..
hal ni menyebabkan Beruang comel terpaksa menyingkirkan salah seorang dari ahli kumpulan diorang..x tahu sape lah agaknya yg tersingkir..sbb ianya hanya akan diberitahu pada minggu ke-2..emm korang2 agak2 sape ek yg diorang singkir tuh..?sathiya aku tgk kurang menyerlah mlm tuh..tpi die kan otai ntahlaaa...sape yer?hehe...

apa pun aku enjoy dan happy menonton Super Spontan.. ^_^


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

30 Mac 2012

LaGu BawaKu PeRgi Nak DihaRamKan!?dan KoMeN ZizaN MengeNainya..


Assalammualaikum.
x sangka isu pasal lirik lagu Bawaku Pergi nyanyian Zizan n Kaka jadi kecoh gak kan..Actually sebelum nih aku dh pernah buat entry pasal lagu nih dah..x sangka masuk popular post hehe..korang nak baca entry tersebut leh la tgk kat popular post di sidebar tuh ye..
Ramai juga yg berpendapat Lirik lagu Bawaku Pergi mmg ada unsur Negatif..x byk sikit mesti ada..x kurang juga yg menafikannya kerana ada yg berpendapat lirik lagu tersebut ada maksud tersirat yg mempunyai unsur positif..dan ada yg kata kalau pun x wujud lagu berkenaan,remaja kalau nk lari dari rumah die lari gak..hahaa mcm2 pandangan...yelah lagu ni mungkin ada maksud tersirat tapi mungkin ramai yg x faham apa maksud tersiratnyer kan..yelah tiba2 nak kena guna kemahiran berfikir plak hehe..zizan pun ada mmberi komennya dengan menyatakan usahlah menyalahkan lagu berkenaan..korang leh baca artikel akhbar kt atas tuh..klik utk besarkannya..
ni yg payahnye kalau buat lirik yg susah difahami yakni kalau ada maksud yg tersirat bagai kan..kalau buat lirik biar direct to the point kang senang..xde la jadi kontroversi..Lirik lagu ni ditulis oleh Malique ala die ni dulu adalah salah seorang ahli kump Too Phat..
apa pun awal2 masa first time dgr lagu nih..aku automatik berkata lirik die cam pelik jer kan haha..so x sangka jadi kontroversi..sbb lirik die mmg agak kureng juga bagi aku..apa pun semuanya pandangan masing2 kan..tapi apa pun aku suka ngan melodi lagu nih sbb sedap,catcy dan mesra pendengar...lalalalala

p/s-x sabar nk tgk Super Spontan mlm ni..best sgt ker??sejam je rancangan nih knp sekejap sgt la plak..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

29 Mac 2012

"SEGMEN NASZ : JOM KENAL BLOGGER"


NAK JOIN KLIK SINI..
Assalammualaikum..
Hari nih nak join Segmen Nasz..
dh lama beliau x buat segmen hehe
n by the way nak ucap Selamat Pengantin Baru kpd beliau nih.
sbb beliau baru jer mendirikan rumah tangga..
berbalik pada segmen..dan tarikh tutup segmen ni adalah pada pukul 11.00 mlm nih juga..
so jom cepat2 join yer..
okey kena jawab soalan2 dibawah ni..

C. Sejak Bila Saya Berblogging?
~September 2009
D. Url Blog Saya?
 http://mulan-sahbanu.blogspot.com

Salam Perkenalan untuk semua yer...
lau sudi followlah sekali yer hehe ^_^

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

FoLLow Me iN TwitteR ^_^

Assalammualaikum..
comel plak logo kat atas tuh kan...
nak jemput sape2 yg ada twitter tuh meh le add saya ye hehe..
nak add twitter leh tgk kat sidebar yer..klik je ikon twitter utk follow...
bukan pe..kesian kt twitter aku haha..cam tweet sorang2 jer..x ramai follower...10 org pun x sampai..sape2 yg baik hati tuh sudi2 kanlah add saya yer hehe..
maklumlah ramai member aku yg merupakan pengguna Facebook tegar..or mungkin aku je yg x tau diorang ada twitter ke x..haha...sekarang nih ramai oleh mula beralih ke twitter sikit demi sikit kan...twitter ni pun ada kelebihan dan kekurangannya juga..sama cam FB gak..jadi daftar je dua-dua haha...
korang2 pun jgn upe klik like kat fanpage Facebook saya yer..hehe..semuanya ada disidebar ^_^ pilih jer..nk klik semua pun boleh...
Salam Perkenalan di twitter n facebook =)


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

'Segmen : Jom Skodeng Bersama Ikaa and Farah'



Due-17 ApRil 2012
Jom Join ramai2..
Saya suka BLogwalking sebab dapat bertukar-tukar dan berkongsi pandangan dgn blogger lain...
Selain dapat menambah kenalan baru dan banyak lagi..
SaLam Perkenalan untuk semua yer...

tag


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

SEGMEN:SEMBANG KENCANG



Assalammualaikum..
today nak join segmen nih plak..
okey kena ceritakan serba sedikit mengenai diri kita..
emmm ceritalah apa pun kan..hehehe
~tegas bila buat sesuatu kerja,cepat marah,cepat gak sejuk hehe
~kdg2 leh jadi garang,kdg2 leh jadi manja hehe..
~hobi suka mengupdate blog
~suka tersenyum dan ketawa
~suke tgk cite/program/filem Komedi,romantik komedi,seramm dll
~terlebih suke ngan JoZaN.
~suke baca novel dan buku2 sejarah..
~suke dgr lagu2
~pencinta kucing
apa lagi ek..tu jela yg terfikir saat ini.. 

tag pada semua yg sedang membaca entry ini saat ini..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

28 Mac 2012

WoRDLess WedNesDay-aBout LovE


gambar hiasan-kembangnye gaun tuh hehehe

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

BLoGwaLkiNg JaDi x BeSt aPaBiLa...???


Assalammualaikum..
Cantik x doodle kat atas tuh..ni la hasilnye dari join segmen Nabil semalam hehe..thanks..
Berbalik pada tajuk diatas tuh..kalau dh nama blogger mestilah selalu jugak la blogwalking kan..n macam2 blog yg akan kite jumpa kan..ada blog yg simple,ada yg cun habis,ada juga yg mantap dgn pengisian cerita masing2..aku nih lak mmg jenis kalau org follow blog aku insyaallah aku akan usaha untuk follow balik org tuh..x kisahla blogger yg newbie ke yg otai ke..insyaallah mmg akan difollow kembali oleh aku..cuma yg x best tuh kan..bila BlogwaLking ke blog2 mereka atau blog2 lain mmg pening bila x jumpa link ke blog mereka..dh pergi ke profile tapi linknyer xde..aiyaaa sile lah letak linknyer..kmudian ada juga sstgh blog tuh sbb terlampau kreatif sgt diorang edit blog masing2, aku sampai x jumpa butang/widget untuk follow blog mereka..pusing punya pusing tapi x jumpa..cmne tuh?
Selain itu Blogwalking juga jadi x best bila masuk blog2 yg memilih warna2 x berapa terang sbg background colour dan warna perkataan juga x nmpk jelas..naik silau membaca entry..kalau boleh cuba lah pilih warna yg terang untuk perkataan2..jadi senang untuk blogger2 membacanya..

Selain itu blog2 yg loading agak lambat mmg tension menunggunya..dah refresh berpuluh kali still mcm tuh..,manakala blog2 ada lagu plak aku xde masalah sgt sbb blog aku sendiri pun berlagu gak haha..cuma pastikan ada butang pause/stop jela..Yang paling aku x puas hati bila ada blog2 yg letak iklan nuffnang atau iklan apa2 yg lain di bawah dan berada dikedudukan tengah2 sekali..yakni menutup sebahagian perkataan dalam entry tuh..jenuh nak baca..kalau leh letak la kat sidebar or kat atas sekali ker..bukan ditengah2..sbb menggangu pembacaan..kadang2 sampai 2 iklan dalam kedudukan ditgh2 blog..mmg x nmpk langsung perkataan2 yg diorang tulis..mungkin tuh adalah strategi untuk kita klik iklan tuh semua..tapi sgt x sesuai la letak iklan kt tgh2 blog sampai menutup sebahagian perkataan..huhuhu..selain tuh bila nk letak komen ada plak word verification..emm nmpk tuh je trus alamak!.haha..kalau leh jgn guna word verification tuh yer..sbb menyusahkan blogger2 lain utk komen...

emmm apa lagi ek..setakat tuh jela kot yg aku ingat..sorry sgt2 ye bukan nak kutuk sape2 or mana2 blog cuma nak bagitahu pendapat aku jer n sama2 kita memperbaiki apa yg kurang kan..Blog aku pun banyak kekurangannya..sana sini situ there mcm2 kurangnya..so sama2 la kita menegur utk memperbaikinya supaya jadi lebih baik...jangan ambik hati yer sekadar pendapat dan cadangan aku jer.. peace2 uols...

p/s-Dah nak masuk bulan April..bulan april adalah bulan aku haha sbb my besday la(23 ApRiL)ingat nak uat segmen sempena my besday tpi x tau nk buat segmen ttg apa..sape2 ada cadangan x?yela bukan senang nak suruk org masuk join segmen kita kan.tmbh2 xde hadiah plak huhu..xde bajet nk bagi hadiah la..huhu..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

27 Mac 2012

SuPer SpoNtaN ada JoZaN dan bakaL Meletup??

Assalammualaikum...
kalau bukak tv mesti ada iklan SuperSpontan kan.kerap juga iklan tuh muncul..mcm best..haha x sabar nk tgk..sebab utama ada JoZaN laaa wakakaka...amenda Super Spontan nih.aku rasa Super Spontan nih adalah kesinambungan pada Rancangan SponTan yg pernah disiarkan di Astro Warna selama dua Musim yg mana pengacaranya adalah Sharifah Shahirah..aku suke tengok rancangan Spontan nih sbb kelakar laa..haha pemain yg terdiri dari 5 org gitu akan bermain mcm2 games..dan semua aksi2 diorang adalah spontan haha..so mmg best..mmg tergelak je aku tgk..so Rancangan Super Spontan nih plak diorang kan main secara berkumpulan yg mana ada 2 kumpulan yg trdiri Kumpulan Angsa Ganas dan Beruang Comel...ramai artis yg akan main okey terdiri dari pelakon,penyanyi,pelawak dan penyampai radio..
siapa gerangan artis yg bakal bermain tuh mai kita tengok..

Aiseymen JoZaN Bukan satu Kumpulan la plak..alaaaaaaa ish2x diorang akan berpecah dan akan menjadi pihak lawan..aku rase sebab diorang berpecah adalah untuk seimbangkan kekuatan kumpulan..kalau dua2 satu kumpulan konform2 tiap2 minggu kump diorang je yg menang..haha..jadi bila diorang kumpulan asing2..nampak seimbang sikit n peminat pun konpius nk undi yg mana..jadi konform la yg paling lawak akan diundi kan..penjurian dibuat berdasarkan 100% SMS utk pilih kumpulan yg menang..Penyingkiran pemain dibuat oleh suara ahli kumpulan tuh sendiri..Pengkritik tetap adalah Afdlin Shauki,Harun Salim Bachik dan si I'm Sorry tuh Amir Raja Lawak..ramai yg terkejut Amir jadi pengkritik.nak kritik plak org2 yg lebih popular dri die haha x leh aku nak bayangkan..cmne la agaknyer...Pengacaranya pulak adalah Adibah Nor..Super Spontan disiarkan secara langsung okey..ni lagi best sbb live kan..kalau rakaman x syok sbb leh edit2..bersiaran selama sejam kot..or paling lama sejam stgh..
so mari gelak beramai-ramai.. =)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Mawi kEna SaMuN-jeNAyah dan BaHaya aDa diMaNa-MaNa..


Assalammualaikum..
belek2 surat khabar hari ni...Mawi kena rompak ek...siap diacu parang..warga asing punye kerja...nasibla semua selamat kan..mcm2 diorang nih..malang tidak berbau..mesti semuanye trauma..siap kena ikat lagi,dah la ada anak kecik kt umah..mujur perompak tuh x bawa lari ke apa ke..bahaya tul kan..selain itu Kes pembunuhan kejam Dirang juga telah dibicarakan di mahkamah..banyak cite2 menarik kat akhbar hari nih..jenayah ada dimana-mana..kena berhati-hati dan berwaspada....
Semoga ALLAH sentiasa melindungi kita semua..Aminnn...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

- SEGMEN : Kenangan Terindah ketika Berblog -


Assalammualaikum...
today nak join segmen Izzah..
saya dah dijemput oleh Izzah utk join segmen beliau..
so korang semua pun lau rajin meh le join sekali..
Kita bagi sokongan kat Izzah dgn join segmen dia ramai2..kita blogger kena bantu membantu kan..
Kenangan terindah saya ketika berblog adalah :
~ apabila dapat mengenali blogger2 lain yg peramah sangat..
~Blog difollow oleh blogger2 famous hehehe...
~follower semakin meningkat
~bila buat sesuatu entry ramai plak yg komen haha
lagi apa ek...yg tu je yg terfikir saat nih hehehe...
apa pun thanks to all my follower sbb sudi follow blog nih dan juga memberi komen pada mana2 entry..saya sgt menghargainya ^_^

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

SEGMEN DOODLE UNTUK FOLLOWER BY NABIL


Assalammualaikum
sape nak doodle free leh la join yer..
terhad kepada 150 peserta terawal..so kena cepat2 join yer...

saya tag kepada semua yg tengah membaca entry ni skrg hehe...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

26 Mac 2012

"Farah Alias Nak Review Belog Saya"


Due-1 ApRiL 2012
JoM JoiN RaMai2...
SaLaM PerKeNaLan untUk seMua...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Awal Ashaari Melamar Scha Al-yahya Secara Live di PropaGaNza

Assalammualaikum...
korang tgk x rancangan Propaganza yg ala2 Melodi gak tuh ahad sudah..
fuyooo Awal Ashaari buat kejutan dengan melamar Scha secara live di Astro Ria..siap melutut mcm gaya ala2 org putih tuh sambil hulur cincin..lepas tuh bagi bunga kt Scha n last sekali bagi teddy bear putih yg besar punye..nmpk Scha pun terkejut giler kan..sebelum kedua-dua mereka akhirnya menitiskan airmata bersama-sama..sweetnya kan..Awal nangis betul2 tau hehe..pastu ada beberapa kali Awal usap2 kepala Scha alalala comel n manja gitu..
Nanti mesti ada yg kata kan knp propose dengan tiru cara org putih tuh..aku rasa lamaran tuh sengaja dibuat oleh Awal untuk bagi Scha satu kenangan manis gitu kan..kalau Awal x propose pun diorang mmg dh tetap tarikh kahwen pun..27 mac nih diorang nk uat sidang media pasal tarikh kahwen diorang..lagipun Scha pun sendiri pernah komplen yg Awal x pernah propose dengan romantik gitu..sbb tula Awal beranikan diri propose scra live lagi..aku pun terlepas nk tgk scra live..tgk kt tenet jer..apa pun sweetnyaa diorang hehehe..
x caya meh tgk video kt bawah nih hehehe...


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

"Segmen: Bloglist April-Mei Bersama Jebat"

Due-31 Mac 2012..
Jom sume Join ramai2..
Salam Perkenalan yer...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

25 Mac 2012

My FaVouRite BoLLywooD SoNg Ever ^_^

Assalammualaikum...
hehehe hujung2 minggu ramai yg kuar jalan2..ada gak yg santai2 je kat umah kan...
so selamat berjalan-jalan dan bersantai-santai yer..
oklah kat sini aku nak kongsi satu lagu kegemaran aku hehehe...first time dengar lagu ni terus aku suke n jatuh cinta terus haha..ditambah lagu nih adalah lagu dari filem n semestinya filem tuh pun jalan cerita die sangat best,dramatik gitu n sebenarnya filem nih pun Box Office okey....first time dengar lagu ni terus gi cari lagu ni kat tenet dan download terus..pastu cari lirik plak.n aku berjaya hafal permulaan lagu ni haha..tapi permulaan jela..yg belakang2 tuh malas dah haha..so apakah lagunyer n filem apa yg best tuh hehe...sebenarnya kan lagu tuh adalah lagu Bollywood/HinduStan laa hehehe...Lagu tuh bertajuk "Teri Meri Prem Kahani"petikan dari filem Bodyguard lakonan Salman Khan dan Kareena Kapoor...mula2 ingat kan filem nih x best tau..tapi aku try tengok alamak sgt best..nak tahu sinopsis cite nih leh klik SINI... kirenyer mmg berbaloi la tengok filem nih..aku suka karakter Salman Khan dalam filem nih sbb die nampak tegas,Gentleman n sopan santun..maklumlah die keje jadi Bodyguard kpd Kareena..haha sukenye aku tgk die ckp penuh hormat n sopan santun je ngan kareena haha..aku x berapa suke kalau si Salman ni pegang watak yg mcm giler2 n playboy tuh..


Okey masuk pada lagu kegemaran aku tuh..aku ada letak video lagu tuh kat bawah..sape nak tgk leh tgk n dgr..mana tau pasni leh suka gak..lagu ni pun hit juga kat India nun..bagi yg x suke tuh x leh nak kata apa la semua ada citarasa masing2 hehe..aku sgt suka ngan suara penyanyi wanita lagu nih..suara die sgt sodap laaa..cuma suara lelaki tuh mcm ala2 tradisional sikit kan haha..x kisahla janji lagu nih aku leh layan haha



"Teri meri prem kahani" is the most beloved song of 'salman khan movie Bodyguard'. The audio song is already topping all chartbusters and it's time to enjoy the official full hd video song. So all salman khan fans enjoy watching Teri meri meri teri prem kahani video song of bodyguard movie featuring salman khan, kareena kapoor. This song is sung by rahet fateh ali khan & shreya ghoshal. This song is composed by Himesh Reshammiya"

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

"Segmen Up Followers + Review Blog "

 Due-10 ApriL 2012
Jom Join Ramai2...
Salam Perkenalan untuk Semua yer ^_^

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

List NaMa BERgAmBAr GRoUp SeGaR Follower..

Assalammualaikum... Selamat hujung minggu kpd semua..
tadi masa blogwalking ada singgah ke blog PeSoNa..En Etuza ada buatkan list khas Group Segar Follower..jadi saya pun copy dan berkongsikannya disini..(adoii ayat lintang pukang hehe)..

Cantik kan..saya pun cuba membiasakan diri melihat dan mengingati list kat atas tuh..bukan pe senang sikit nak bezakan siapa ahli dan siapa bukan..hehehe.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

24 Mac 2012

Sweet n Cute GuMiho ^_^ ShiN Min Ah

Assalammualaikum..
pe khabar semua?
hari nih saja nak kongsi gambar2 Shin Min Ah..Kenal x??
x kenal ker?die ni heroin drama korea yg bertajuk My Girlfriend is A Gumiho..kenal/ingat x?ala yg jadi Miho tuh..haha sape yg minat tgk cite korea pasti kenal kan hehe..aku suke tgk die berlakon dlm cite tuh..sweet..die ni sweet n comel sangat ^_^
die ni kat korea mmg ratu iklan dan model paling top gitu..byk iklan muke die je hehe...teringin nk tgk die berlakon lagi...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Related Posts with Thumbnails