-->

16 Nov 2012

JOZAN BakaL Beraksi Esok dlm Maharaja Lawak MeGa

Assalammualaikum..
esok berlangsungnya Maharaja Lawak Minggu yg pertama..setelah sekian lama menunggu..akhirnya kini pasti..x sabar plak rasanya..mesti yang lain pun rasa mcm tuh gak kan..kesian para peserta mesti tgh sibuk practice dan reheasal serta berdebar-debar gitu..apa pun jgn lupa vote JOZAN..hehe tgk je cara undian kat gambar kt atas ni..gmbar tuh credit utk Nur Hazwani Ghazali hehe..aku sempat tgk prelude Maharaja Lawak Mega semalam yang menyaksikan Kump Balas,Kechik dan Mamu merebut satu tempat untuk ke Maharaja Lawak Mega 2012..suka dengan persembahan kumpulan MaMu kreatif sangat,lawak pun lawak,hope diorang terpilih join MLM2012 tuh..berbalik pada JOZAN x sabar nk tgk persembahan diorang mesti best..apapun aku sempat buat satu video mengenai JOZAN hehe awalnya dh janji dgn Fariha nak buat video JOZAN ala2 Bollywood sikit..tapi asyik tertangguh jer..so akhirnya jadi gak walaupun xde bollywood sgt,sekadar guna lagu bollywood versi rojak sbb liriknya byk bahasa inggeris..hehe..

Meh2..jemput2 tengok video den yg x seberapa ni..edit biasa2 jer..simple sgt..



15 ulasan:

  1. serius tak sabar. huhu..

    nice video. sesuai sgt lagu dgn aksi2 jozan dlm video tuh. cikna pun rs nk joget sekali. dhoom machale.. hihi..

    BalasPadam
  2. Memang minat set dgn jozan nie ;)

    BalasPadam
  3. Gudluck untuk jozan.. :)

    yg hot seat tu belum tahu lagi keputusannya kan..?

    BalasPadam
  4. hihihi
    16 hb..esok kan..jom sama2 kita layan..mesti x kering gusi nih :)

    BalasPadam
  5. kak pun dah tak sabar2 dah ni dik..hehehe.

    BalasPadam
  6. tgguuuu .... xsbr nk tggu ginjal nie berlaga lg .. hehehhh

    BalasPadam
  7. salam miss banu...

    dah ada kat toren lum...hehehhehehe...

    downdlood je TA untuk free masa nanti tgok..

    BalasPadam
  8. Kempunan ler nk tgk..xde astro...haha

    BalasPadam
  9. tak dpt tgk sgt aritu. sibuk dgn persiapan terakhir perkawenan adek. tv bukak je 132. ;)

    BalasPadam
  10. sib langgan mustika kat astro..mmg banyak citer2 lawak ada johan n zizan..time maharaja lawak mcm nie lagilah besh tgk

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017