-->

19 Sep 2012

Segmen : Saya Nak Di Review & Promote



Assalammualaikum..
harap2 sempat lagi join segmen ni hehe
Salam Perkenalan untuk semua yer..

10 ulasan:

  1. Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

    BalasPadam
  2. Senarai peserta dah keluar.. meh blogwalking..
    kalau boleh sambil blogwalking sambil tinggalkan komen tentang blog perserta lain, atau nak review blogger yang satu kumpulan dengan awak pun boleh :)

    TERIMA KASIH SEBAB SUDI JOIN

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-saya-nak-di.html

    BalasPadam
  3. Datang dari tempat yang sama dah follow harap dapat follow balik
    http://mia-udax.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

    BalasPadam
  4. Blogwalking untuk dari Segmen Saya Nak Di Review dan Promote miss Z berceloteh !

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

    BalasPadam
  5. Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

    BalasPadam
  6. dari segmen sama .. jom sggh blog yana

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

    BalasPadam
  7. saya singgah dan follow sini. kami dari segmen yang sama. jom lah singgah dan follow saya juga.

    http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

    selepas join segmen dari missZ, joinlah segmen saya pulakk :)

    http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/segmen-let-be-my-follower-by-fayun.html

    BalasPadam
  8. Selamat bersegmen...rajin betul adik banu kita nie...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017