-->

9 Sep 2012

Segmen : Mari Berkenalan


Assalammualaikum..
disebabkan hari ni agak bowink maka aku pun menjoinkan diri dalam segmen ni
mari berkenalan hahaha
okey kena jawab soalan2 kt bawah ni..
 
1~Nama penuh tuh cuba cari sendiri hehe tapi lebih suka dikenali dgn nama Miss BaNu or Miss SyahBaNu
2~Saya sentiasa merasakan diri ini awet muda muahahaha..dlm linkungan 20-an keatas
3~Asal orang Pulau Pinang..
4~Perangai Pelik ek?suka Berangan hehehe..
5~Blogger kesukaan ialah Semua Geng2 Group Segar Follower (GSF) diorang mmg best,baik,peramah rugi x kenal dgn diorang ni(tgh bodek ni haha)link blog diorang leh tengok kat Bloglist di Sidebar ni..
6~Sambut Besday ngan kawan2 dan Main mcm2
7~Start pada September 2009..
8~Blog saya lebih kepada hiburan gitu..cite pasal artis,pasal isu semasa,cerita2 personal tuh ada tapi x banyak..sebab tuan punye blog ni pemalu orangnya hahaha..namun hal2 keagamaan juga turut diselitkan...jadi kena la selalu singgah ke blog ini..
9~Tujuan buat blog adalah untuk meluahkan apa yg dirasa,berkongsi idea dan pendapat dengan yg lain..
10~Blog Rien nice sgt..comey jer...x serabut rasa lapang jer masuk blog rien..terbaiklah..
 
P/s-Korang sebelum tuh meh singgah n klik SINI dulu..& SINI

=>Need extra cash? Just be YOU and tune in to Red FM to win RM100,000! KLIK SINI CPT!

10 ulasan:

  1. selamat bersegmen miss banu...

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen dear
    Kak M tag Banu dalam GA http://mymatatajam.blogspot.com/2012/09/koleksi-terbaru-kznabihah-butik.html

    BalasPadam
  3. Suka cik banu ni sentiasa ceria :)

    BalasPadam
  4. Suka cik banu ni sentiasa ceria :)

    BalasPadam
  5. Suka cik banu ni sentiasa ceria :)

    BalasPadam
  6. hehe thanks dear join segmen rien.. selamat berkenalan.. sama mcm rien lah suka berangan hehee

    BalasPadam
  7. owh.. mcm tu rupanya miss ni..hihi..selmt bersegmen!

    BalasPadam
  8. Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Dtg dari segmen sama. Nak saya follow anda? Jom join segmen ini!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017