-->

8 Sep 2012

KaTa-KaTa SeMaNGat untuk SeMua..

Assalammualaikum..
Hari tuh ada join segmen APit dan hasilnya dapatlah doodle yg qiut miut beserta kata2 semangat yg kita pilih tuh.. taraaaaa comel kan..
Sengaja aku pilih perkataan "Believe In Yourself" sebab ianya mmg kata2 semangat yg boleh membangkitkan semangat waja gitu hahaaha..kadang2 kita cepat lupa dan x yakin pada diri sendiri.cepat putus asa dan tidak brsikap "always think positive"sebab semuanya bergantung pada diri sendiri..kalau kita percaya boleh melakukan maka kita menghampiri kejayaan..rasanya untuk kata-kata semangat yg terbaik aku lebih suka melayan lagu "FiKirKan BoLeh" rasanya semua orang pun tahu lagu ni kan..lagu tuh pas dengar leh bagi inspirasi tuh ceewahhh...jadi kepada adik2 yg nak exam sume tuh selalu2 la dengar lagu tuh mana tau leh terinspirasi jugak dan bersemangat gitu untuk kejar kejayaan..meh tgk lirik lagunya kt bawah....

Jika Kau Fikirkan kau Boleh,
Kau hampir boleh melakukan
Jika kau fikirkan ragu-ragu
Usahamu tidak menentu...
Jika kau fikirkan kekalahan
Kau hampiri kegagalan
Jika kau fikirkan kemenangan
Kau hampiri kejayaan'

Engkaulah apa kau fikirkan
terkandung dalam pemikiran
Kau fikir boleh melakukan
Fikirkan Boleh..
Percaya apa kau lakukan
Tabah apa kau usahakan
Bertindak atas Kemampuan
Engkau Boleh..
Quotes kat atas ni pun best..Follow Your Heart...

P/s~Tolong KLIK SINI.. k ^_^


8 ulasan:

  1. jemput join GA nie klu ade mse.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/giveaway-by-sayadia-dan-dia.html

    BalasPadam
  2. dengar lagu ni memang terus semangat.

    comel la doodle tu. ;)

    BalasPadam
  3. hihi...kau boleh! kau boleh! kau boleh! hehe

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017