-->

12 Jul 2012

SMiLE and Be Happy!

Assalammualaikum...
pe khabar semua..
x boleh blah dgn gmbr kucing kat atas tuh kahkahkah seriusnyer muka die..
sejak dua menjak ni busy sikit..semalam x dpt update blog pun huhu terlepas nk buat entry wordless wednesday tau hahaha pagi ni baru sempat update sekejap hehehe..pada GSF sorry yer agak slow sikit untuk blogwalking dua tiga hari ni..insyallah pas ni nti lau x buzy saya terjah dan singgah ke teratak kalian semua yer..tema entry hari ni adalah senyum dan be happy ^_^
sape kat sini x suka senyum atau lebih senang dipanggil muka ketat hahaha...teringat kat Dato Fazley bila dia labelkan salah seorang juri masterchef selebriti tuh sbg Chef Muka Ketat hahaha..saya suka senyum anda bagaimana??hehe
Kalau kaya,cantik dan popular pun tapi tak gembira x guna jugakkan...bila kita rasa happy insyaallah semua kerja pun menjadi lancar kan...

22 ulasan:

  1. selamat menghappykan diri..hihi..senyum jgn tak senyum..

    BalasPadam
  2. senyum leh mengurangkan stress n melegakan perasaan...kannnn

    BalasPadam
  3. carilah kebahagian yang berkekalan dri kekayaan yang hanya pinjaman... kucing tu x boleh blah betul lah

    BalasPadam
  4. nyue sokong.....buat keje dgn happy, keje pon cepat siap..ehehehe
    jom happy !!

    BalasPadam
  5. suka senyum tp x suka senyum kat org yg lokek senyuman... hihi.. mmg kelakar gmbr kucing tu..mcm nenek2..

    BalasPadam
  6. eh betul la miss banu...yg penting happy ....happy...:)

    BalasPadam
  7. senyum tu kan sedekah... dah tentu ada pahala yg menunggu :)

    BalasPadam
  8. yup..btol tu..ape yg pnting adlh hepy & bhgia :)

    BalasPadam
  9. btl tu..lgipun senyum bukan kne byr pun kan?hihi

    BalasPadam
  10. hehe. dato' fazley kan mcm skema sikit. ;)

    BalasPadam
  11. saye pun!!!!!!
    hehe...saye suka ketawa tau....mesti seronok kawan dgn sye...haahaha...perasn!

    kucing tu! memg lawak sangat3

    BalasPadam
  12. sweety suka senyummmm...ngeeeee(^_____^)

    BalasPadam
  13. Jom kita senyum lebaq2 (^_____________^)

    BalasPadam
  14. take your time. suka senyum gak tp bertempat la. hikhik..

    comel je kucing atas tu. bajet prof la tu. :)

    BalasPadam
  15. suka juga senyum..tapi sakit hati kalau kita senyum, tetiba org tu xsenyum balik..
    grrrr...!

    BalasPadam
  16. kebahagiaan lagi penting dr wang ringgit kan~~~ :)

    BalasPadam
  17. senyum2 tak perlu kata apa2 hihi

    BalasPadam
  18. senyum2 tak perlu kata apa2 hihi

    BalasPadam
  19. senyum2 terapi muka supaya kulit sentiasa tegang=)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017