-->

1 Jul 2012

Segmen: Saya ada blog


Assalammualaikum..
Okey hari ni nak join segmen
Jom Join Ramai2 yer..
Salam Perkenalan untuk Semua.. ^_^
Saya buat blog ni untuk berkongsi pandangan cerita serta pendapat saya dengan orang lain disamping menambahkan kawan2 baru di alam maya nih..
ini adalah antara 5 entry terawal yg saya tulis masa start buat blog ni pada 30 September 2009

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2009/09/apa-yang-aku-rindukan-di-um-0-0.htm

Jemput baca semua..haha kalau sudi komen la sekali..entry2 awal ni maybe ada yg agak skema sikit hehe biasalah baru2 tulis blog kan..
saya tag semua pembaca Blog ini yer...
P/s-tengah layan filem Hoore Hoore..best gak filem ni..byk pengajaran sygnya xde sambutan kt pawagam...

7 ulasan:

  1. selamat bersegmen.dah lama gak tu blogging dari 2009.teruskan

    BalasPadam
  2. eh eh.. deqla pun ada blog la..hihi..selmt bersegmen.. :)

    BalasPadam
  3. salam kenal..sy join juga..:)

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen.lama gak dear dh blogging ye.solehah bru blogging pn 1 januari tahun ni.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017