-->

13 Jul 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....


Assalammualaikum...

segmen seterusnya yg nak join semestinya lah segmen Ayu yg merupakan salah sorang dri ahli GSF jadi haruslah sokong Ayu dengan join segmen pertama beliau nih ^_^
wahh teruja nak join segmen Ayu ni ada hadiah gitu..
due date segmen ni pada 12 August 2012
Jom Join Ramai2 yer..dan Salam Perkenalan untuk Semua..
Saya Blogger dari Pulau Pinang area2 Ayer Itam hehe..
tag


29 ulasan:

  1. sy pulak area ayer puteh.. eh ada takk?? hihi... selmt bersegmen.... :)

    BalasPadam
  2. pulau pinang...dekat dengan perak.. :)

    selamat bersegmen miss banu.. :)

    BalasPadam
  3. ooo pnang gk ka..org kpg jgk ni..hihi..ayu kt BM dear ;-)

    BalasPadam
  4. oppss trlpa tq tau support ayu..hihi

    BalasPadam
  5. air putih kat kuantan deqla. hehehe..

    cik na suka nasi kandaq penang. :)

    BalasPadam
  6. Slamat brsegmen...insyaAllah nk join gk (ada dateline tk erk?)

    BalasPadam
  7. ayer itam...Masha dah 2x ke pineng!
    memg bestttttttt sgt3!

    BalasPadam
  8. anak mami laaa.. hehehe :)

    BalasPadam
  9. Pineng upanye....eh kat johor pon ada ayer hitam jugak tau...hehe...

    Semoga berjaya...:-)

    BalasPadam
  10. hye awak .. org sarawak singgah sini dari segmen sama.

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  11. datang dari segmen dan negri yg sama..terus follow sini..jmput la ke blog sy.

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  12. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    BalasPadam
  13. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    BalasPadam
  14. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    BalasPadam
  15. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  16. Dari segmen yang same :)

    done follow kamu ;)

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  17. Salam Ramadhan.
    Sy dari Selangor singgah ke sini. Dari segmen yang sama gak. jemput la ke page cini k :)
    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    BalasPadam
  18. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    BalasPadam
  19. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah lama Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    BalasPadam
  20. Hai, selamat bersegmen..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  21. singgah sini dari segmen yang sama. wah baru org peneng :D salam kenal
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  22. selamat bersegmen..nurul blogger melaka datang melawat

    BalasPadam
  23. follow awk..saya dari kedah..selamat berkenalan.. ^_^

    BalasPadam
  24. Salam singgah dari segmen :)

    http://unsecretostories.blogspot.com/

    Jemput singgah dan follow .

    BalasPadam
  25. singgah n follow dr segmen yg sma

    http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  26. hye2 dari selangor datang terjah blogger penang.. hehe

    done follow awk !

    http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017