-->

30 Jul 2012

PetiKaN Kata-Kata & Aksi JOZAN yg Sweet


Assalammualaikum..
okey..hari ni nak kongsi petikan kata2 dari JOZAN mengenai Diri,Keserasian dan Perasaan mereka terhadap satu sama lain..petikan kata2 mereka ni aku ambik dari Surat Khabar,Portal Online dan video2 mrk..x lupa juga mengenai aksi2 sweet mereka..Jom kita tengok apa yg JOZAN kata ^_^

1~Persembahan Lawak JOZAN menjadi kerana kami ikhlas dengan Jenaka yang dipersembahkan-JOZAN
2-Asas kepada keserasian kami adalah keikhlasan&Persefahaman.Selain sering berkongsi idea tentang sesebuah persembahan yg dijayakan, kami juga saling tegur-menegur dan ingat-mengingati antara satu sama Lain-(Zizan)
3-Keserasian ini bagaimanapun terbina atas sikap tolenrasi dan persefahaman yg kami amalkan sejak mula bekerjasama-(Johan)
4-Saya sendiri secara peribadi,suka akan apa yang dilakukan oleh JoHaN untuk JOZAN-(Zizan)
5-Menurut Zizan Kemenangannya malam ini bukanlah untuk namanya saja Sebaliknya trofi juara (Super Spontan)adalah miliknya bersama Johan kerana itulah permulaan yg meletakkan namanya setinggi ini menerusi JOZAN-(Zizan)

6-Saya Sendiri Selesa bekerja berdua (bersama Zizan) kerana percantuman idea menjadikan lawak ditampilkan lebih kelakar -(Johan)
7-Bagi Saya Johan tetap JoHaN,meskipun begitu saya anggap kemenangan(Super Spontan)ini sebagai kemenangan JOZAN bersama-(Zizan)
8-Saya Sendiri memang jenis Susah mahu puas hati dan ketawa dengan lawak sendiri,Hanya JOHAN sahaja yg boleh buat saya ketawa- (Zizan)
9-Apapun Antara Saya dan ZizaN,kami masing-masing sudah cukup memahami-(JOHAN)
10-Sebenarnya Kemenangan ini (Super Spontan) adalah untuk JoHaN juga.Kalau tidak kerana JoHan,orang tentu tidak akan kenal JOZAN.Saya sifatkan JoHaN adalah pembakar semangat Saya untuk sama-sama membina nama.Saya gembira kerana Undian kami tidak jauh dan itulah bukti sokongan peminat yang yakin dengan kami berdua.-(Zizan)

11-Apa pun, Saya Sayangkan JoHaN kerana setiap kali antara kami punya Sejarah,Kami sudah lalui susah senang bersama-(Zizan)
12-Orang Luar sendiri boleh lihat bagaimana Akrabnya Hubungan saya dan Zizan-(JoHan)
13-Orang yang selama ini Zizan naik bersama-sama,Orang yang selama ini Zizan susah Zizan senang kami daki dan juga tak pernah bergaduh ini dia tepukan untuk Johan..Walau macam mana pun dia dah kahwin ke dia tak kahwin ke TAKDE ORANG BOLEH PISAHKAN ANTARA ZIZAN DAN JUGA JOHAN-(Zizan)
14-Rutin biasa yang kami lakukan sebelum mengadakan persembahan adalah bersalaman dan berpelukan antara satu sama lain-(JoHan)
15-Walaupun saya menang ini juga milik JOZAN.... TAKKAN ADA ORANG BOLEH PISAHKAN JOZAN I LOVE YOU..-(Zizan)

Amacam sweet tak kata2 diorang nih..ayat paling touching mestilah ayat Takde orang boleh Pisahkan Jozan kan..dua kali Zizan cakap ayat tuh..first sekali masa besday Zizan pada 2011 dan yg kedua kali masa final Super Spontan..Walaupun JoHan x pernah cakap i love you ke apa ke kat Zizan tapi kita boleh tahu yg Johan sayangkan Zizan menerusi perbuatannya..Johan ni mmg jenis yg x tunjuk perasaan sayangnya atau emosinya secara terbuka berbanding Zizan..tapi kita dapat lihat menerusi perbuatannya antaranya :-

 JoHan buat Kejutan untuk Zizan
1)Penuh dengan Kenangan Manis, JOHAN hadir secara mengejut ke Besday Party Zizan(2011)dan membawa KEK berbentuk Kasut khas untuk Zizan secara tidak langsung membuatkan Zizan terharu..
2)Super Spontan Minggu ke-8 (2012)JOHAN menghadiahkan Zizan,Jaket berwarna Merah yg dibelinya di luar negara sebagai hadiah hari lahir Zizan ^_^

Seterusnya korang boleh perhatikan betapa sweetnya diorang dalam 2 episod rancangan Redah Kasi Pecah,bila diorang saling tolong menolong antara satu sama lain antaranya Zizan menolong Johan yg kena denda makan Peria tuh seterusnya Aksi Johan yg tolong Zizan coverline masa Zizan terjatuh tuh..dan banyak lagi..Ikutkan banyak jer kata2 dan aksi2 Jozan yg sweet2..tapi itu jela yg dapat aku kongsi kat sini..lain kali kita cerita lagi hehehe..apa pun Jozannerz Love JoZaN ^_^

P/s-pada sesape yg nak share apa2 yg ada dlm entry ni jgn lupe letak credit untuk blog ni penat den mencari segala petikan kata2 tuh semua haha.. =)

19 ulasan:

  1. minat sangat-sangat-sangat kat JOZAN...

    BalasPadam
  2. memang sweet persahabatan diorang ni..

    BalasPadam
  3. kan..sweet je ayat 'tiada org boleh pisahkan jozan'..

    mmg ngamlah diorg ni..!

    BalasPadam
  4. sweetnya. kata2 ikhlas gitu. sebab tu diorg leh bertahan kan.

    BalasPadam
  5. Ala sweetnya depa ni... Bestkan kalau ada persahabatan camni...mmg bahagia sangat...

    BalasPadam
  6. bagusnya kalo semua artis pun rapat mcm dorg ne kan..sweet jek..

    BalasPadam
  7. diorg mmg sweet..hope persahabatan diorg kekal

    BalasPadam
  8. artis verity terbaik malaysia yang pernah ada..^^

    BalasPadam
  9. aaa..jozan mmg bez..gabungan 2 idea yg mantop...sahabat sejati ni

    BalasPadam
  10. rapatkan?takderpun dengki2 antara satu sama lain..masa zizan menang2 nampak dia sedih sgt sbb johan tak menang.tuh dia nanges kalu bleh nak menang sama2.apa nak buat juara 1 org saja..tapi nurul mmg sampai bila2 suka kat dua org mamat nie..cumiljer dua orgniekan?

    BalasPadam
  11. best tgk diorang...sweet sangat2

    BalasPadam
  12. sweetlah diaorang..walaupun johan dah kawin tpi dorang still akrab..

    BalasPadam
  13. ape leh wat...dyeorg memg sweet :)

    BalasPadam
  14. lya pon suke sgt kat dia org..bg lya mrk mmg gandingan y sgt2 serasi... & paling suka persahabatan mrk tu..saling mbantu

    BalasPadam
  15. harap takde fitnah yang buat dorg jadi musuh kan. sbb kawan baik boleh jadi musuh paling dasyat. ;)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017