-->

19 Jul 2012

My 1st ViDeo Of JOZAN-Aksi2 JoZaN yg Sweet


Assalammualaikum...
Saja nak share video yg den buat hahaha..first time try buat video x tahu la best ke x..jeles tgk org lain buat jadi nk try la buat gak..haha
Saja nk berjinak-jinak dalam pembuatan video fuhh mcm buat filem rasanya kahkahkah...
susah la gak nk buat sbb nk mengedit nk kena cut lagu dan video..pastu nk pilih video yg mana satu paling susah nak cari idea untuk jalan cerita dlm video tuh..jadi jalan yg paling senang aku merapu jelaa hahaha...video kt atas ni x berapa touching sgt lebih kepada happy mood hihihi
so eksklusif di blog ni dipersembahkan video Aksi2 Sweet JOZAN edited by me....


hope semua enjoy dan layannn ngan video tu peaceee yoo hehe pinjam doodle Mama Arina jap..dlm blog ni video tuh kecik sikit..kalau nk tgk yg besarnyer leh tgk kt You Tube yer klik je tajuk kt atas video tuh..lau sudi komen la sekali yer hehehe...


16 ulasan:

  1. friednship forever kan diorang tu
    santek doodle mama arina buat..mmg berseni jarinya

    BalasPadam
  2. lawak ble tgk jozan menari.mmg happening la dyorg :D

    BalasPadam
  3. rajin benar miss banu..bez..hehe

    BalasPadam
  4. waaa...miss banu dah boleh hasilkan video..!

    oklah miss banu, lepas ni boleh buat byk2. :)

    BalasPadam
  5. ala..xdpt tgk..opis dya blok youtube..huhu

    BalasPadam
  6. alolo knape tu mesra nye!haha

    BalasPadam
  7. nty nyue tgk...nyue dtg singgah kejap

    BalasPadam
  8. alaa.. x dpt tengok hasil tgn miss banu sekrg..tggu la tengok kat rumah yer.. =)

    BalasPadam
  9. minat punya pasal kan. huhh..

    nak kena tgk kat youtube ni baru puas hati. ;)

    BalasPadam
  10. Depa mmg sweet.. I loiiikkeee...

    BalasPadam
  11. jozan ni mmg sweet sangat2...mesra tak terkata la haha

    BalasPadam
  12. Perghhh..leh la jd ktorg punya freelance auditer lps ni. Hubby CiM ada studio ngan kwn2 dia. Tp ktorg mmg tk menang tangan smpi CiM pun kena skali..

    BalasPadam
  13. suka jugak jozan hihihi terbaikkkk

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017