-->

22 Jul 2012

MooD Sedey:LoLeN anD Me


Assalammualaikum..
Sorry pada semua sbb sejak dri semalam semua entry pasal join Segmen jer kan..
Alhamdulilah hari ni masuk 2 hari umat islam berpuasa..
Walaubagaimanapun,mood aku x berapa okey hari ni sebab takut,bimbang,risau ngan kucing aku yg brnama LoLen..nampak die macam x berapa sihat jer..waaaaaa ala x mo la sakit2 gini..susah hati laaa...nak bwa gi klinik transport xde lak..tmbh2 hari ni hri minggu lak...huhuhu ntahlaa sedih je..lolen dh lama dgn aku sejak dari aku masih bersekolah sampai dah Grad dari Universiti..dia setia menemani..dlm suka dan duka dia ada bersama..x leh bygkan lau raya nanti die dh x ada dgn aku huhuhu..ya Allah sembuhkanlah dia biarlah dia sihat dan cergas seperti sediakala aminnn..huhuhu sorry x dpt tulis pjg2 sebab dh sedih sgt ni..
~Quote yg ala2 kata semangat untuk Aku~


8 ulasan:

  1. olohhh..sedeyy..hope lolen takde pape..

    BalasPadam
  2. lorh kesiannyee..kalau dah syg mmg la riso kalau dia sakit..moga lolen cpt sembuh!

    BalasPadam
  3. lolen sakit tua agaknya tu miz banu..

    BalasPadam
  4. Siannya... Hope lolen tak dak pa pa...Allah tau apa yg Terbaik untuk hambanya..

    BalasPadam
  5. sedihnya. kesian lolen. dah bawak g klinik vet ke? sabar ye miss banu.

    BalasPadam
  6. hopefully lolen cepat2 sembuh yea..

    BalasPadam
  7. ujian dan dugaam tu, sabor ye. ;)

    BalasPadam
  8. moga semuanya baik2 aje ye~ :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017