-->

8 Jul 2012

KeLeBiHaN BertuDuNG LaBuH ^_^


Assalammualaikum.
Ini entry yg ke 900 hahaha..x sangka dh 900 entry..amenda laa yg aku tulis selama ini yer hahaha.by the way nak share kelebihan bertudung labuh..sila baca kelebihannya kat dlm gambar tuh..aku jumpe kat FB rasa sweet jer terus la share kt blog kan..suka baca kelebihannya ^_^
#Bukan nak tunjuk Baik cuma nak jadi baik jer..so sweet.. =)

20 ulasan:

  1. wah dah 900? banyaknya. kite tak sampai 100 pun lagi.hehe. cantik ppn bertudung tu.manis je. ikut sunnah Rasulullah. insya-Allah. ^_^

    BalasPadam
  2. 900??byk gila..huhuhu.. tahniah la yea.. suka juga baca kelebihan betudung labuh..suweet je gadis tu..

    BalasPadam
  3. mmg banyak kelebihannya kan...insya'Allah~ :)

    BalasPadam
  4. nice =)
    sentap kejap..hihi cendol pakai tudung skadar menutup aje..

    BalasPadam
  5. nice,..suka tgk wanita bertudung labuh...

    BalasPadam
  6. suka tengok perempuan pakai tudung labuh.. :)

    BalasPadam
  7. hehe...suke! tengs share miss banu :)

    BalasPadam
  8. sweet jer..maybe satu hari nanti wani juga akan bertudung labuh...sapa tahu kan :))

    BalasPadam
  9. nice sharing lah awak byk kebaiknannya. :)

    BalasPadam
  10. TAG ANDA

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/07/giveaway-cik-buaya-1st-giveaway-choose.html

    BalasPadam
  11. Betoi tu Cik Banu..bukan nak tunjuk baik tapi berubah nak jadi baik kan...

    BalasPadam
  12. jatuh cinta dengan tudung labuh :)

    BalasPadam
  13. sweet je. teringin jugak nak jd baik. :)

    BalasPadam
  14. perkongsian yg sgt2 bgs ni... deqla sekrg pun dah byk bertdg dari x bertdg... mudah2an deqla akan berubah pakai tudung trs..doakan deqla yer.. :)

    BalasPadam
  15. best entry ni..!
    dah 900 ke miss banu...?
    banyaknyerrrrr....!

    jauh ketinggalan nur ni..huhu

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017