-->

10 Jul 2012

JOZAN-Sweet MemoRies ViDeO ^_^

Assalammualaikum...
Lama x buat entry pasal JOZAN kan..huhu maklumlah sekarang kan diorang busy skit ngan aktiviti masing2 jadi xde banyakla cerita pasal diorang ni..x sabar nk tgk diorang beraksi kan..hehe apa pun hari nih nak post Video JoZaN sebenarnya..video ni adalah hasil,buatan,editan dari Nur Hazwani Ghazali..Biasanya lau adik Wani ni buat video selalunya mesti best2 n sweet jer..ramai Jozannerz yg sentiasa ternanti-nanti video JOZAN dari beliau ni,wah mcm artis dah wani ni siap ada fans lgi yg gemar tgk video2 yg dibuat oleh Wani nih..mcm biasa laa aku dah download video ni buat koleksi hehe..nanti senang2 aku pun nak buat video JoZan gak haha lagu dh ada tggl nk cari idea jer hehe..camne la rupe video aku tuh hahaha..
Suke dengan video ni terutamanya dari segi pemilihan lagu yg sesuai ngan video tuh..nampak seia dan sekata dengan lagu serta video jozan tuh..bermula dgn instrumental lagu Kaal Ho Naa Ho dan lagu Kenangan Terindah-Samsons..part mula2 mmg best masa diorang berdebar-debar tggu result tuh kan..hehehe..pandai wani cari idea hehe..oh yer lupa nak cakap terima kasih juga pada Wani kerana sudi masukkan nama akak (Cik Syahbanu)as a supporters masa bahagian akhir video ni..haha glamour sekejap walaupun xde org kenal pun haha..thanks yer..
suke tengok Jozan pakai baju yg sama hehe kembar yg sweet =) okey2 jom tengok video dibawah yer


Video-Credit to Wani
Gambar2 JOZAN kat atas tuh credit utk GaYaN n Jozannerz Dsyg

24 ulasan:

  1. touching plk tgk video..heh~

    BalasPadam
  2. nanti deqla tgk kat umah..kat opis x leh tgk..huhuuhu....

    BalasPadam
  3. wah, rjinnye adik cik banu buat vid. hehe. nnti leh tgok :)

    BalasPadam
  4. nyue suka video tu..brape kali tgk ntah...mrk mmg serasi bersama

    BalasPadam
  5. jozan serasi bersama hihihi

    BalasPadam
  6. suka tgk vid tulah n jozan mmg best giler!

    BalasPadam
  7. sweetnyer..!
    mmg rasa sebak bila tgk vedio ni....

    BalasPadam
  8. Tenet slow tak bleh tgk. Hu hu...

    BalasPadam
  9. alaaa..video tu xdpt tengok laaa..huhuhu

    BalasPadam
  10. pergh...peminat tegar jozan nih..^^

    BalasPadam
  11. sweet ttp sweet..hehe..sygnya tak boleh tgk kt ofis..huhu

    BalasPadam
  12. wah...touching plak tgok video ni....

    glamor jap cik miss banu...:)
    best la...

    BalasPadam
  13. jozan memang sweet... suka tengok video ni.. :D

    BalasPadam
  14. siap buat video lg. terbaek la korang. melodi aritu pun zizan takde kan. bz sgt la dia.

    BalasPadam
  15. Tegar sunnguh miss banu ngan Jozan...;)

    BalasPadam
  16. miss banu,spe yg diantara Jozan tu ye?

    BalasPadam
  17. HEHEHE
    solehah-yg kt tgh2 tuh diantara jozan tuh adalah Linda Onn

    BalasPadam
  18. nnt tgk video 2 skg loading lambat

    BalasPadam
  19. Tak boleh tengok ler....slow broadband..
    Walau apapun aku pun suka Jozan!!

    BalasPadam
  20. minat kat depa ni..
    lawak. lucu. and segalanya laa bhaa.. hehee terutama zizan hehehe

    BalasPadam
  21. waaaa.. jozan laaa.. sweet..sweet..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017