-->

2 Jul 2012

DeJaVu in My BLoG


Assalammualaikum..
perasan x bila masuk blog nih ada dengar lagu baru hehehe..
dulu lagu lain yg sememangnya aku suka sgt dgr yg bertajuk Bila Cinta yg merupakan OST filem Lagenda Budak Setan tapi dlm versi instrumental..konpius gak mula2 sama ada nak tukar ke tak nak..last aku tukar..sbb dh lama sgt lagu Bila Cinta dlm blog nih..lagu terbaru ni bertajuk Dejavu nyanyian asal dri Shila Amzah yg juga merupakan OST Filem Aku Kau dan Dia yg sedang ditayangkan dipawagam skrg..ramai yg cakap filem tuh best ala2 Filem Ombak Rindu cuma pelakonnya x berapa nk famous sgt kecuali Remy Ishak jer..
lagu Dejavu dlm blog ni masih berbentuk Instrumental..korang suke dgr lagu lama or lagu baru ni ek yg ada dlm blog aku ni??meh aku share video klip lagu ni nyanyian Shila Amzah..lagu ni sedap tapi liriknya sedih bangat dong..x caya meh tgk &dgr...


LiRik LaGu Dejavu-Shila Amzah

Aku bukan lemah tanpa cinta
Hanya tidak mampu sendiri tanpanya
Biarkan aku menangis kerna derita

Dia hadir mengubatkan rindu
Mengajarkan aku erti cinta
Namun semua tidak seindah ku sangka


[Chorus]
Dialah yang aku inginkan
Dia cinta yang kudambakan
Namun semua hanya tinggal mimpi
Terpisahnya cinta

Aku harus melupakannya
Aku harus memadam rasa
Namun hati tidak pernah mampu
Melepas kau pergi


Setelah sedar dari mimpi
Harus ku terus hidup tanpamu
Kini ku pasrah segalanya
Tentang cinta

19 ulasan:

  1. ooo dia ni ka nynyi..sedap jgk lagu ni ;-)

    BalasPadam
  2. suke lgu nih juge...bru jer mendownload pg td..huhu...mmg best sgt... :)

    BalasPadam
  3. sedap juga lagu ni...ni wani br dengar hihihi

    BalasPadam
  4. suke tgok drama dejavu di kinabalu..heeee..ada kena mengena tak...

    best jugak lagu ni....suke gak

    BalasPadam
  5. deqla pun suka.. tak sangka sheila yg nyanyi sbb suare mcm lain jew..

    BalasPadam
  6. sedap juga lagu ne yea..mo cari la..hihi

    BalasPadam
  7. amboi nak jugak dejavu ye. rajin nya tukar lagu. ;)

    BalasPadam
  8. laa lgu shielaker..mmg suka gak lagunie

    BalasPadam
  9. shila amzah, bagi lagu apa, semuanya sedapkan..!

    BalasPadam
  10. tak pernah dengar pulak pasal citer tu..huhu~

    BalasPadam
  11. shila nyanyi mmg sedap kan. hehe. bg je lgu ape :D

    BalasPadam
  12. Selalu gak dok dengaq ngan tengok vc kat astro citra...

    BalasPadam
  13. sllu dgr iklan filem ni kt tv...lagu tema cam bez...plakon pompuan tu x kenal..tp comei ar

    BalasPadam
  14. nyue pernah dgr lagu nie....hehehe..tp cite tu cam xbest je flow dia...huhuhuhu...

    BalasPadam
  15. yes...best3 lagu ni....Masha like :0
    cite tu xtengok lagi la...huhu

    BalasPadam
  16. sdihnye lagu ni dear.nk g download jap g

    BalasPadam
  17. mesti sedap lagu ni kalau si shila ni nyanyi. ;)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017