-->

20 Jul 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H


Assalammualaikum...
Okey today nak join Segmen Ben Ashaari..
Korang patut pilih blog saya ni untuk dimasukkan dlm bloglist kerana Blog ini sentiasa berupdate..paling kurang 1 entry sehari..Disamping Tuan blog ini juga sangat peramah orangnya hahaha..Blog saya ceria hehe bila masuk blog ini damai dihati gitu hehehe..Dari segi penulisan blog ni lebih bertemakan santai dan hiburan namun diselitkan juga entry2 berunsurkan keagamaan,pendidikan,sukan dll..pendek kata mcm2 ada..saya juga sering membuat review2 filem/drama/program yg best2 hehe jadi x rugi kalau pilih blog saya..hehe wahh mcm nak jadi wakil rakyat la plak haha..by the way Salam Perkenalan untuk Semua..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?"


22 ulasan:

  1. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen miss banu... :)

    P/S : Salam Ramadhan buat semua ahli keluarga GSF..mohon ampun dan maaf sekiranya tanpa sedar mahupun tidak jika Nur pernah terkasar bahasa mahupun menguris perasaan semua.. Maafkan Nur...!

    Dan selamat berpuasaaa... :)

    BalasPadam
  3. Salam Ramadhan :)

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    BalasPadam
  4. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    BalasPadam
  5. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    BalasPadam
  6. slmt bersegmen miss banu..:D

    BalasPadam
  7. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

    P/S : Walaupun memang dah ada dalam bloglist.. Kekekeke..~~

    BalasPadam
  8. berminat untuk bertukar link dengan saya??
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    BalasPadam
  9. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
    http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    BalasPadam
  10. SALAM RAMADHAN..

    JOM TUKAR LINK DENGAN SAYA..

    SY SUDAH MASUKKAN LINK AWK :)





    http://farhah88.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    BalasPadam
  11. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    BalasPadam
  13. Anda berminat untuk bertukar link dengan saya?
    http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    BalasPadam
  14. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    BalasPadam
  15. hi
    anda berminat utk menukar link bersama saya??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    tq :))

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

    Ini Blog saya yang lain

    BalasPadam
  18. Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017