-->

3 Mei 2012

Segmen : Miss Z Cari Blogger


Due-6 Mei 2012
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk Semua..
rajin2 lah singgah ke blog ini yer =)
Segmen ni okey jer..syarat nya pun mudah n senang untuk semua menyertainya.


8 ulasan:

  1. ambooiihhh..rajin bebenor dia bersegmen..(^_^)

    BalasPadam
  2. salam,,,singgah bw dri segmen same..jmput singagh ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html maseh:)

    BalasPadam
  3. salam, dtg dr segmen yg sama. done follow u, follow me back.. =)
    nice to meet u.
    http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    BalasPadam
  4. singgah pagi....Jom terjah Mereka

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    BalasPadam
  5. hi,salam perkenalam..
    saya dtg dari segmen miss z
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

    saya dh follow awak,nt follow balik.
    thankayu

    BalasPadam
  6. Salam :) datang dari segmen yang sama, jemput jengah blog saya ye :D

    latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/bot-berkuasa-solar-pertama-mengelilingi.html

    BalasPadam
  7. Datang dari segmen
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
    Pergi ke URL ini agar senang saya masukkan anda ke bloglist saya..
    Follow dan thanks sudi mengenali saya

    BalasPadam
  8. Kita dah lama kenal kan ...ehhehe

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017