-->

21 Mei 2012

segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS


Due-31 Mei 2012
Jom Join Ramai2
SaLam PerkenaLan untuk Semua yer..

Nama Blogger: Miss BaNu
Jumlah follower yg diidam/ditarget:sebelum ni saya target 1000 follower..Alhamdulilah dh tercapai sekarang target 1500 pulak..hope tercapai la hendaknya.. ^_^

tag

10 ulasan:

  1. deqla ditag? hihi...ok, insyaAllah nnti deqla join bila free k! :)

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen miss banu.. :)

    BalasPadam
  3. miss banu mmg dh femes pun ;)

    BalasPadam
  4. da lame follow sini..trima ksih sudi join segmen ni..insyallah ,klu kita rjin bw,skejap je boleh capai target tu

    BalasPadam
  5. meera bw sini..nice belog le awok..:)
    dari segmen yang same :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    BalasPadam
  6. hihi. selamat jadi blogger pemesss. 1500 followers? x ramai dah tuu. hee :)) good luck ! maya dtg dari segmen y samaa :D

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen yang sama..

    http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    BalasPadam
  8. follower awak ke #1073 :) hai selamat berkenalan

    BalasPadam
  9. hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)

    http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    Jom join sini jgak !

    http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

    BalasPadam
  10. hi, tumpang melancong kat blog ni jap and follow. mind to follow back? oh, ya, dari segmen sama.



    http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017