-->

16 Mei 2012

PemeNaNG 1St GiveAway Miss BaNu & AzieLa

Assalammualaikum..
sempena 16 Mei iaitu Hari Guru...Saya buat keputusan untuk umumkan 2 pemenang yg bertuah
untuk Giveaway yg saya dan Kak Aziela anjurkan..
Pemenang dipilih secara manual..yakni secara adil dan saksama..
saya telah tulis semua nombor peserta dalam kertas dan lipat kertas tuh kecil2 dan masukkan kesemua kertas kecil kedalam mangkuk kaca berkenaan..(sorry gmbr sedikit gelap)
dan 2 pemenang yg bertuah adalah:-

Pemenang 1#-No 27
http://kamidancontest.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

Pemenang ke-2#-No 9
http://nanakimie.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

Kepada 2 pemenang diatas..siLa beri Butiran Peribadi anda seperti Nama,No Telefon dan Alamat di email Kak Aziela ini yer:
aziela.adam@gmail.com
Sila email dengan secepat mungkin yer..kalau tiada respon kami akan memilih pemenang yg lain..
terima kasih pada semua peserta ye sbb sudi join giveaway kami berdua..kepada yg menang tahniah diucapkan..kepada yg x menang jangan lah kecewa yer..
biasalah ada yg menang ada yg kalah kan.

Terima Kasih...

20 ulasan:

  1. tahniah buat yang bertuah ;)

    BalasPadam
  2. wahh... buat mcm cabutan bertuah yer? tahniah pada pemenang!

    BalasPadam
  3. ala..tak menang. hehehe. anyway, congratz kepada yang menang. biasalah tu, adat pertandingan, ada yang menang, ada yang kalah. pasni boleh buat giveaway lagi kan? hehehe.

    From,

    Nasz

    http://www.mohdnaser.com

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada pemenang,.. :)

    BalasPadam
  5. tahniah..betuah sungguh mereka yea..(^_^)

    BalasPadam
  6. tahniah pada pemenang!!! ;-)

    BalasPadam
  7. bukan kata nak pilih sendiri ke berdasarkan ucapan terbaik?ini cabutan pulak?apa pon tak boleh lah

    BalasPadam
  8. Kalaulah saya ada upaya untuk memberikan semua peserta hadiah...huhuhuh. Insyaallah kita akan buat GA lain...

    Jangan lupa e-mailkan pada kita yer...

    BalasPadam
  9. kepada cik Anonymous tuh-sila baca kembali syarat penyertaan Giveaway tuh..jelas tertera perkataan Cara penentuan pemenang akan dilakukan secara manual..yg bermaksud tidak menggunakan random.org tapi secara cabutan undian..adil la tuh..saya x tulis pun berdasarkan ucapan terbaik..sila baca betul2 lain kali dowh..-peace-

    BalasPadam
  10. Wahhh! TAHNIAH kepada pemenang. Lenkali boleh conduct GA lagi..kami pasti join berikan support.

    BalasPadam
  11. alhamdulillah..ada rezeki nana,hee..tq miss banu:) t nana send details ye,baru abes class ni:)

    BalasPadam
  12. Tahniah buat pemenang!!!!!!!!!

    BalasPadam
  13. tahniah untuk pemenang....baru je singgah sini dah ada pemenang...tak sempat nk join pn....

    salam singgah sini yer....

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah...rezeki kami...tq Miss banu...Saya dah emailkan details:)

    BalasPadam
  15. tahniah pada pemenag ye...:)

    BalasPadam
  16. tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017