-->

6 Mei 2012

Mood RiNdu dan Layan Video Ni..^_^

Assalammualaikum...
tetiba terasa rindu plak nak tengok cerita nih hehe..tapi malas la nk bukak dvd haha..nak tengok kat tenet lagi la malas..last2 layan lagu jela..haha..lagu die best..shahdu je dengar..tajuk lagu ni lau x silap Someone like you nyanyian Jung Il Woo..haha yer lagu Korea nih..yg merupakan lagu soundtrack utk cite Flower Boy Ramyun Shop..cite nih antara cite favourite aku utk drama2 korea nih..sebabnya drama ni sgt2 kelakar..rugi lau x tgk..aku ada uat review ttg cite ni..lau nk baca klik je kt tab yg ada kt atas sekali tuh..lagi best lagu ni dinyanyikan sendiri oleh pelakon utamanya iaitu hero drama ni lah..jom layan video kat bawah nih yer..



Video lagu yg pertama banyak aksi sedih kan..jom tengok video ke-2 lak yg mana untuk video ni banyak scene yg comel2 n kelakar jer..hehehe..

5 ulasan:

  1. best ker cerita nie...akak tak pernah tengok hehehe

    BalasPadam
  2. xpernah tgk cerita ni..tapi dgr kata mmg best.. :)

    BalasPadam
  3. best eh cite ni? nak kne google ni. hee. ;)

    BalasPadam
  4. lama tak citer korea..hihi

    BalasPadam
  5. yesss cerita nih sgt best..mmg leh gelak x henti2 tgk cite nih...sape yg x tgk disarankan supaya tengok..x rugi pun sbb best..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017