-->

5 Mei 2012

1st Giveaway Miss BaNu & AzieLa

Sticky Post
Entry terBaRu sila Scroll ke bawah yer!

Assalammualaikum...
okey dah lama dlm dunia blog nih..so nak try benda baru dengan cuba menganjurkan Giveaway pulak..tapi saya x berseorangan sebab untuk 1st Giveaway saya ni saya akan bergabung dan bekerjasama dengan akak AzieLa..bergabung meletup hehehe..untuk sama2 menganjurkan Giveaway ini..
~Kami sama2 memilih bulan April untuk membuat Giveaway ini kerana birthday kami juga dalam bulan April iaitu saya pada 23 April dan kak Aziela pada 28 April ini..Oleh itu saya harap korang semua support n join ramai2 yer our 1st Giveaway ini...

#CARA NAK JOIN
1~Senang jer..korang hanya perlu wish/memberikan ucapan2 happy birthday ke,slmt hari jadi ke apa ke kt saya dan kak Aziela yer..serta mendoakan yang baik2 untuk kami berdua yer...ikut suka hati korang nak buat ucapan cmne..terserah..
2~tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 May 2012...
3~sesiapa yang sudi join, bolehlah copy banner di atas tu dan buat entry di blog anda yer. Kemudian bolehlah tinggalkan link entry anda di ruangan komen blog ini, ataupun di blog akak AzieLa

#SYARAT NAK JOIN
1~Mempunyai alamat tetap di Malaysia
2~Buat satu entry yang bertajuk 1st Giveaway Miss BaNu & Aziela
3~Masukkan Banner kat atas tuh dan linkkan ke entry ini..
4~Follow blog ini dan juga Blog kak Aziela(follow secara ikhlas yer,tiada paksaan yer)x nk follow pun xpe.. ^_^
5~Minta jasa baik korang juga untuk like Fanpage Facebook saya di Sidebar tuh yer =)
7~Cara penentuan pemenang akan dilakukan secara manual..supaya lebih adil untuk semua..2 pemenang akan dipilih..
8~ikut suka hati korang la nak tag atau tidak..tiada paksaan disini..

#HaDiaH
1-Topup RM 30.00 apa sahaja rangkaian 
2-Sovenir(sekeping token dari MacaU China)

48 ulasan:

  1. Miis Banu ayu join!!!!;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  2. nak tanya , kat opis saya nih tak boleh nak bkak Fb , so susah sikit laa nak meng'like-2 nih . kalau tak like boleh join tak ??? :)

    BalasPadam
  3. waniey20-boleh jer,meh join yer..

    BalasPadam
  4. nak join..mlm nanti buat entry okehh(^_^)

    BalasPadam
  5. Terima kasih tag k.atie..INsyaAllah akak join ya :D

    BalasPadam
  6. saya join....

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  7. CK join ye.

    Id follower-cempaka kuning
    Id fb-norzie hany

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  8. join.. mira join ni!

    http://amiraheiyaa.blogspot.com/2012/04/assalamualaikum-semua-pengunjung2-blog.html

    BalasPadam
  9. http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    sorry lambat join.. :)

    BalasPadam
  10. menjoinkan diri. hehehe.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  11. nana join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  12. salam tag awk awk di segmen ni http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalkingfollow-by-hajar.html

    BalasPadam
  13. happy birthday :)

    http://fishy-oh-fishy.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  14. thanks sbb ajak missmyra join...
    missmyra join ye..
    ni link..
    http://missmyra0810.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  15. saya join dear :)

    nak lapor diri ni :)

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  16. http://chibbyabby.blogspot.com/2012/04/blog-post.html

    sorry link nama lain , sebab post2 ta tulis tajuk , im so sorry

    BalasPadam
  17. nnti sye join, cantiknye wallpaper!

    BalasPadam
  18. saya join!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    id : noor fatin
    fb : fatin vavavoom

    :)

    BalasPadam
  19. thanx dear .

    saya join :)

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  20. alhamdulillah... tertunai sdh janji manisku...hihi..

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  21. sertai juga,

    http://gulahatimama.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  22. Sy join:-)
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  23. salam join..:)

    http://afiman81.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    follow sn jg...

    BalasPadam
  24. Joined ^__^

    http://thelittlefh.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  25. asalamualaikum
    nur join
    memeriah kan ga
    http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  26. eika join :)


    http://eikanurviolet.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  27. Salam~
    Cik Fiza join ya ! ^^

    LINK :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    Hepy besday Miss Banu n Kak Aziela ! :DD

    BalasPadam
  28. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  29. http://kamidancontest.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    kami join:)

    BalasPadam
  30. join (:

    http://ezzamalik.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  31. happy birthday dear!!!!moga panjang umur dan dimurahkan rezeki;-)

    BalasPadam
  32. whoa..bestnya..hehe
    xdk masa nak join sibuk dgn kerja yang banyak tak siap lagi..huhu
    follow sini + blogwalking..
    jemput ke blog ada org nak pinang ..hahahaha

    BalasPadam
  33. saya join ye kak..;)

    http://cikpuanmudaumi21.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  34. Salam~ Zam datang usha2 blog anda ;)
    Thanks sbb sudi join segmen Blog Pilihan Zamani 84
    Sambil2 menunggu keputusan di umumkan, jom blogwalking
    dulu & berkenalan sesama bloggers. Pada yang dah bermula awal,
    korang mmg sporting la :D Senarai terkini peserta
    (sehingga 24hbApril) telah di update:

    http://zamani84.blogspot.com/p/peserta-segmen-blog-pilihan-zamani-jom.html

    BalasPadam
  35. sy join

    http://duanmizastory.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    id fb & follower: hasmiza abas
    email: hasmiza.abas@gmail.com

    BalasPadam
  36. naik join jugak lah...boleh

    BalasPadam
  37. As-salam..

    Kak Nida turut mengambil bahagian.. moga-moga ada rezeki.. ameeeeennn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    id follower: Nida
    id FB: Along Nida

    Terima kasih :)

    BalasPadam
  38. Salam.K.atie join & semoga ada rezeki di sini.Aminnnn

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    ID:azatiesayang
    ID FB:kak yang

    TQ

    BalasPadam
  39. insyaallah kalu berkesempatan akan join..:)

    BalasPadam
  40. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html


    join.....

    BalasPadam
  41. saya join!
    http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  42. saya join ^_^

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    moga-moga ada rezeki. Amen ^_^

    thanks!

    BalasPadam
  43. join ya..

    http://anakenciksalamat.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  44. hai missbanu

    makneng join

    http://pinknlavender.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    jom follow blog makneng juga

    BalasPadam
  45. mau join . ^^

    http://aenvanilla.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam
  46. http://dieynajoincontest.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    AKAK JOIN LALINK

    BalasPadam
  47. join:)
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017