-->

23 Mei 2011

WiNduu kat My BLoG..


AssaLammualaikum..kepada sume..yang singgah ke blog aku untuk membaca dan melihat apa2 yg patut kat dlm Blog aku nih..mekasih kerana sudi singgah..actually lama gak x update blog nih..adalah dlm seminggu dua gitu hehehe..ikutkan banyak je yg nak ditulis disini..tapi xde masa n xde mood jugak..byk je benda yg menghalang utk aku online..so ni pun try gak mengupdate kejap..hehehe..jumaat lepas baru je dapat hadiah giveaway from syima emi..hehe sweeetttt..first time dapat hadiah cmni (tudung)suke..x sangka bertuah pulak..sebab sebelum nih asyik x menang jer...lepas dh dapat hadiah nih..try gak check result GA lain yg aku join..huh sume hampa..x dapat laaa..cuma 1 result belum tahu lagi..emmm..setakat nih aku belum join apa2 GA/Contest yg terbaru..sume yg lama2 jer..malas n xde masa lagi..so nantikan entry ttg kemenangan aku tuh k..n juga entry ttg Maharaja Lawak minggu ke-8 hehe..malas la nak buat entry tu lagi..mood belum ada..secara pendek katanya Maharaja Lawak mggu ke-8 kureng best la beb..huhuhu..jadi mood nak mengomel ttg ML nih pun agak hilang dh..n aku gak baru je download lagu2 OST FiLem Nur Kasih ..so tggu jela my next entry k..kalau aku rajin adala entry tuh nanti..lalalalala bye...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017