-->

30 Mei 2011

MeNaNg GivEaWay!!




fuHhhh dalam banyak GA/Contest yg aku join..hanya 1 yang bertuah beb!apapun Alhamdulilah sangat..dapat la juga menang kan walaupun satu daripada habuk pun xde kan..aku menang 1st Giveaway By Shima Emi..aku pemenang tempat ke-3..undian dilakukan melalui Random.Org…Alhamdulilah terlekat juga URL BLog aku nih..seronok…sebelum2 nih asyik x bernasib baik..kalah je memanjang..number yg dipilih oleh random.org asyik miss je..dekat2 ngan no penyertaan aku..org lain yg bertuah.rezeki diorang..kan..kurang2 ada gak rezeki aku..hadiah die tudung..cantikkk sgt..thanks shima emi..nice gift..suke ngan hadiah tuh..ni first time dapat hadiah cmtu =) thanks once again..hadiah dihantar guna pos ekspress pada jumaat (20 mei lau x silap)harap2 lepas nih aku akan menang lebih banyak lagi GA yg aku join Aminnnnn…chaiyok2..usaha lagi..dan terus joinn selagi boleh!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017