-->

22 Apr 2011

i LikE JoZaN foreVerrr =D

HEHEHE SWEET..
Assalammualaikum sume..hari nih aku nak cit cat ttg JoZan..hahaha apa mimpi aku tiba2 nak cit cat pasal JoZaN nih plak??saje je..coz aku minat diorang laa..huhuahaha..aku mmg minat diorang nih sejak dri Raja Lawak musim pertama lagi..bila dpt tau diorang jd pengacara utk Raja Lwk Musim ke-2..amatla aku suka sekali..n mang best gilerr laa..dari Raja Lawak sampai la ke Maharaja Lawak..aku tetap sokong diorang..diorang xde la byk kontroversi sgt kan..kalau si zizan tuh banyak gossip cintan cintun. Kalau Johan pulak kntroversi ttg baling2 gelas dgn pengarah drama tuh..yg tu jela yg aku rasa agak hot sikit..ada gak gossip yg aku baca kat paper yg Zizan n Johan bergaduh..wahh x seronok laa jadi cenggitu..tapi nasib tu hnya gossip jer..diorang x gaduh..bagus3x =) Rasanya kontroversi NabiL lagi meletup dri diorang nih hehe..tapi walau byk kontroversi Nabil mmg bijak n konsisten dlm lawak die melalui M.Lwk..saingan sengit utk JoZaN..



Dari segi transformasi fizikal..Zizan x banyak berubah..sama mcm dulu jer..kurus gitu..tapi johan mmg byk berubah..cuba bandingkan dia masa Raja Lawak1 dengan sekarang..mmg beza sungguh..kalau dulu kurus kering sekeping jer..masuk Raja Lawak2 dh x kurus sgt..nmpk sedang2 je..ok la time nih..masuk Raja Lawak 3..die dh berisi sikit..siap berambut panjang plak..adoiii nih den x gemar..hehe..masuk Raja Lawak 4.mang ketara Johan agak berisi..n stil rmbut pnjng lgi..n paling den kurang gemar bile die bermisai,berjambang sume,ish3x..bila dh cukur baru la nmpk muda sikit hikhikhik..
N masuk Raja Lawak 5 nmpak die dah kurus sikit..kire ok la time nih..masuk plak Maharaja Lawak..maintain lagi..
JoZaN walaupun dh lama dan dikenali..namun Nabil lebih popular..namun bila byk sgt kntroversi..populariti Nabil mula jatuh..n JoZaN mula naik dan makin ppular..terutamanya ZiZan..


Apa pun aku mang suka gandingan diorang berdua..kalau salah sorang jer..rasa mcm ada yg kurang kan..kalau diorang berdua ada dlm 1 rancangan mmg sure meriah giler rancangan tuh..mcm kelab Pop..ada 1 episod tuh Raja Lawak vs AF…Raja Lwk diwakili Johan.Zizan dan Sharifah shahira n AF diwakili Mila, Khai dan Faizal..dihoskan by Reza..aaa meletup..x larat aku nak gelak..tgk keletah diorang jwb soalan..pastu ada satu Gameshow iaitu BoLos yg dihoskan Zizan..n ada 1 episod tuh ada Johan dgn kumpulannya..mang kelakar gilerrr wa ckp lu..Zizan sempat tolak Johan jatuh dlm kolam Air tuh..sbb Johan x pernah jatuh pun..asyik bolos jer..paling x pun pecah je dinding tuh..so masa last2 tuh Zizan dtg tolak johan dri belakang hehehe..jahat tul hehe.Johan plak sebelum tuh banyak juga mengusik Zizan masa zizan tgh dok bercakap menerangkan peraturan sampai tersasul-sasul zizan nih sbb kena kacau dgn si Johan..hehe lepas tuh diorang gelak sama2 hehehehe..lepas Johan dah jatuh dlm Air tuh..johan pun nak balas dendam la kan..nak tolak Zizan pulak masuk dlm air tuh..tapi Zizan pandai..die x duduk dekat dgn Air tuh..die berhati-hati..dok jauh2 jer..hehe..nakal dua2 nih..tapi nmpk serasi diorang nih..xde ke penerbit filem gandingkan dua2 sekali dlm filem mesti best..nih ambik sorang2 jer..kalau dlm drama mmg diorang pernah berlakon sama..tapi x byk sgt laa..antaranya Hangpa la Hantu, Chapalrela,drama raya,sketsa raya…lagi ape ek??mcm dh xde…ke aku yg x tgk..hehehe..


Well bila dpt tau diorang buat keputusan utk bergabung sbg 1 kumpulan dlm MahaRaja Lawak aku amat suke dan excited nak tgk Maharaja Lawak tau..siap langgan pakej Mustika..untung Astro..pandai buat duit.. Walaupun ramai yg cakap boleh je tgk kat tenet..sama jer..x payah susah2 nk langgan..buang duit jer..bagi aku kepuasan menonton maharaja Lawak di tv dengan di tenet x sama laa..kalau tgk kat tenet nak kena tgk satu2..nak tggu loading sume..lmbat dan lembab..grrrrrr susah nak sabar hehe..tmbh2 tenet aku mang lembab..jadi tgk kat tv lebih puassss…n kalau JoZan nih mengacarakan Melodi mesti meletup gak..tapi nak uat cmne rezeki Zizan n Dira.
Baru-baru nih Zizan sambut besday die kan..14 april hari tuh kot lau x silap..wah x sangka tau..besday zizan april jugak..sebab aku pun lahir bulan April gak 23 april nih besday aku la plak…hehehe xde org nak wish ker, bagi hadiah ker?????waaaaaaa huhuhu..apa pun banyak gi nak story mory pasal JoZaN nih..tapi cukup kot sampai sini dulu..nanti2 kite cite lagi hehe


Gud Luck to JoZaN….

2 ulasan:

  1. ak pn mnat JOZAN jgak.. :D

    BalasPadam
  2. ye ke?hehe bagus2..JoZaN Foreverrr..terbaik dari ladang dan lautan dalam :P ;)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017