-->

17 Jan 2011

HaDiah2 GA/KoNtest yg peRnaH dimeNaNgi..


SaLam..baRu berkesempatan nak bercerita ttg hadiah2 GA/Kontest yg pernah aku meNang..xdela banyaK mana pun..bebeRapa jerr..berbanding berpuluh-puluh mungkin beratus segala GA/KoNtest yg pernah aku join..tapi pe pun Alhamdulilah pernah gak la merasa dapat hadiah..jadi pemenang hadiah utama sume..pape pun time kasih pada sume yg trlibat..hehehe..Aku mula start join segala GA/KoNtest nih bermula pada bulan November 2010 sampai la sekarang..sehingga telah wujud blog baru yakni blog ke-2 aku yg khas utk join segala GA/KoNtest yg ada..



Antara GA/KoNtest yg peRnaH meNaNg-

Ni antara GA yg paling first yg aku menang..hehehhe..aku jadi pemenang hadiah utama..as a pemenang kedua..sbb hadiah utama ada dua jer..tapi GA nih bukan berdasarkan cabutan bertuah..ianya lebih pada komen yg menarik dan kreatif gitu..alhamdulilah dh rezeki..

Aku sebagai pemenang utama..berdasarkan cabutan bertuah..
Actually penganjur bermurah hati untuk beri semua peserta hadiah kursor tuh..hehe..

Cth mcm kt bwh nih.TQ k..



Yg ni pun sama gak..semua peserta GA masing2 dpt hadiah..sticker keta..comey gitu..

Aku pemenang hadiah utama..berdasarkan ucapan besday paling kreatif..hadiahnyer wang tunai..tQ..k


Actually aku x menang sebenarnya..tpi disebabkan org yg menang x muncul2 maka penganjur telah menyuruh sape2 yg nak hadiah hantarlah email beserta butiran peribadi..10 yg terawal akan dapat hadiah..maka aku berjaya berada dlm list 10 yg terawal..maka dptla aku hadiah tuh..dh rezeki kan..mekasih..

 Ni pun aku x berjaya pun jadi pemenang..tapi pihak penganjur iaitu nadia amat la baik hati..tetap memberi hadiah pada semua peserta..siap pos lg tau..mekasih tau nadia..awk mmg pemurah dan baik hati..bukan tu saja..semua peserta turut dapat watermark yg didesign kan khas oleh Nadia..


Hehe yg ni aku berjaya jadi pemenang bersama beberapa yg lain..hadiahnyer adalah perfume yg comey..
Yg ni best sikit sbb aku jadi pemenang utama..hehe..brdsrkan cabutan bertuah..

Hadiahnyer laptop aksesori..

ni yg paling terbaru dimenangi..aku jdi naib juara gitu..hehe

apa pun mekasih sume..ada hadiah dh diterima ada yg belum..mybe dlm pjlnan tuh hehe..aku hnya sempat letak banner jer..sbb lau nak letak hadiah ada yg blum sampai..
apa pun syukur..alhamdulilah..n mekasih pada sume penganjur contest/GA nih..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017