-->

17 Jun 2010

SeSi BeLi-BELah NoVEL... =)






Setelah beberapa bulan aku tidak meninjau mahupun membeli Novel..akhirnya pada minggu ni selepas aku gi menonton filem Lagenda Budak Setan aku pun singgah la kat PopuLar Book hehe..dan mengusha novel2 terbaru di pasaran..Kad popular aku pun akan tamat bulan 11 ni..rugi lau x guna kalau asyik simpan lam dompet jer..jadi lau beli novel tu dpt la diskaun sikit hehe..



So pi la merayau usha sanaa usha sinii..akhirnya aku berkenan byk novel..tp gilerr la nk beli sumee..mana nk cri duet..akhirnya aku memborong 3 novel..seperti yg korang tgk gmbr diatas..dan disebabkan ada promosi aku dpt 1 novel percuma hehe yessss!!yess..tebal lak tu..sukeee..hehe..jadi 3+1 laa nii..beli 3 percuma 1..so 4 novel sume yg aku ada..berat gak nak bawa balik..nasib time balik aku naik teksi balik umah..mang hari tu hari bertuah gak la..teksi yg aku naik x caj mahal2..murah2 gak la..lega semua urusan selesai..




So sekarang ni aku dlm proses membaca novel..baru baca first novel tjuk iLLusi hati karya Haiza Najwa..bru baca sikit..setengah novel pun x sampai lg..maklumla aku ni jenis yg baca sikit2..aku x suke baca sampai hbs dlm 1 hari..rasa cm x dpt nk hayati sepenuhnya kalau baca dlm kadar cepat cmtu..aku pilih novel ni sbb jalan cerita die amat berbeza dgn novel2 lain..rsanya xde lgi kot novel lain yg pernah buat jalan cerita cmni..kalau nk tau synopsis die..pergila kat laman web Alaf 21..hehe.. .

2 ulasan:

  1. best tak nvl 2x5..hehehe..
    fidah dh bce dh nvl tu..

    BalasPadam
  2. hehe.best gak..seronok baca..x membosankan..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017